31 Mayıs 2013 Cuma

The Hangover III: Felekten Bir Gece

Todd Phillips’in yönettiği ve Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ile Justin Bartha’nın oynadığı The Hangover III: Felekten Bir Gece (The Hangover Part III), 31 Mayıs 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Bu sefer düğün yok. Bekârlığa veda partisi yok. Ters ya da düz gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır. Film, Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha’yı; Phil, Stu, Alan ve Doug rollerinde tekrar biraraya getiriyor. John Goodman ise ilk kez bu bölümde takıma katılıyor.
Facebook: 1 / 2
IMDb

Erkek Aklı

Roman Coppola’nın yönettiği ve Charlie Sheen, Jason Schwartzman, Bill Murray ile Patricia Arquette’nin oynadığı Erkek Aklı (A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III), 31 Mayıs 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Şöhret, para ve karizma Charles'a görünürde mükemmel bir hayat sunmuştur. Ne var ki aşkı onu aniden terk edince hayatı darmadağın olur. Sadık dostlarının yardımıyla zor da olsa kendisiyle yüzleşmeye çalışır. Film izleyicilere şu soruyu yöneltiyor: İnsan birini aynı anda hem sevip hem de ondan nefret edebilir mi?

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Bakış Açısı

Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
"Hımm" demiş, "Galiba bugün saçımı örgü yapacağım!"
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!
Ertesi gün gene aynaya bakmış, kafasında iki tel saç.
"Hımmm... Bugün saçımı ikiye ayıracağım" diye düşünmüş.
Düşündüğünü de yapmış; harika bir gün geçirmiş.
Ertesi gün aynaya bakınca, kafasında tek tel saçın kaldığını fark etmiş.
O gün de saçını at kuyruğu yapmaya karar vermiş.
Ve gene çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Son gün, kafasında bir tek tel bile kalmadığını görmüş. "Yaşasın" diye bağırmış.
"Bugün saç derdim yok!"

Bakış açısı her şeydir! Hayat, fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki! Yağmurda dans etmeyi
becerebilmektir!

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Evde (Dans La Maison - In The House)

François Ozon’un yönettiği ve Fabrice Luchini, Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner ile Denis Menochet’in oynadığı Evde (Dans La Maison - In The House), 24 Mayıs 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yaşıtlarının çok üzerinde bir yazma yeteneği olan Claude, sınıftaki arkadaşı Rapha’nın ailesi ile ilgili mahrem bilgileri de içeren etkileyici bir kompozisyon yazmıştır. Claude, edebiyat öğretmeninin önerisi üzerine kompozisyonlara devam etmeye karar verir. Ancak yazılan kompozisyonlar Rapha’nın ailesi içinde büyük bir karmaşaya neden olur.
Basın Bülteni: Türkçe / İngilizce

Günlerin Köpüğü

Michel Gondry’nin yönettiği ve Romain Duris, Audrey Tautou, Gad Elmaleh ile Omar Sy’in oynadığı Günlerin Köpüğü (L’ecume Des Jours - Mood Indigo), 24 Mayıs 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Entertainment Group tarafından vizyona çıkarıldı.
Colin, Chloé ile tanışır ve ona çılgınca âşık olur. Fakat Chloé akciğerinde çıkan nilüfer çiçeği yüzünden hastalanınca, bu masalsı evliliğin seyri değişir. Nilüfer çiçeğini korkutup soldurmak için, Colin’in ona çiçekler getirmesi gerekir. Farklı icatları hayata geçirmekle uğraşan Colin’in dostları para kazanması için ona yardım ederler.

26 Mayıs 2013 Pazar

Vazgeçmem Senden

Lee Toland Krieger’in yönettiği ve Rashida Jones, Andy Samberg, Elijah Wood ile Emma Roberts’in oynadığı Vazgeçmem Senden (Celeste & Jesse Forever), 24 Mayıs 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Celeste ve Jesse genç yaşta evlenmişlerdir. Fakat bir gün boşanma kararı alırlar. Buna rağmen her anlarını birlikte geçirmeye devam ederler. Bu olay çevrelerindekilere ne kadar garip gelse de Celeste ve Jesse bu durumdan gayet memnundur. Ta ki bir gün birisi için aşk kapıyı yeniden çalıncaya kadar.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Sadece Aşk

Susanne Bier’in yönettiği ve Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Kim Bodnia ile Paprika Steen’in oynadığı Sadece Aşk (Love Is All You Need), 24 Mayıs 2013'de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Philip, İngiltere’de yalnız başına yaşayan orta yaşlı bekâr bir babadır. Ida ise kemoterapi tedavisi yeni bitmiş, kocasının onu kendisinin yarı yaşında bir kadın için terk edeceğini yeni öğrenmiş Danimarkalı bir kuafördür. Bu iki yaralı ruh, İtalya’da çocuklarının düğünleri vesilesi ile tanışmak üzeredirler.

Kollarımda Kal

Marion Laine’in yönettiği ve Juliette Binoche, Edgar Ramirez, Hippolyte Girardot ile Amandine Dewasmes’in oynadığı Kollarımda Kal (A Coeur Ouvert - A Monkey On My Shoulder), 24 Mayıs 2013'de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İki cerrah Mila ve Javier, birbirlerine delicesine aşıktır. Mila’nın beklenmedik hamileliği ve iş stresi nedeniyle, Javier içkiye başlar, bu yüzden işinden çıkarılır, eşi Mila’dan da giderek uzaklaşır. Javier, eşi Mila’yı geri kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

24 Mayıs 2013 Cuma

Zoraki Radikal

Mira Nair’in yönettiği ve Riz Ahmed, Kate Hudson, Liev Schreiber ile Kiefer Sutherland’ın oynadığı Zoraki Radikal (The Reluctant Fundamentalist), 24 Mayıs 2013’de Duka Film dağıtımıyla Duka Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Cengiz Khan, geleceği parlak, yetenekli, Pakistan doğumlu bir gençtir. Üniversiteden mezun olduktan sonra analist olarak başarılı bir kariyer yapar. Aşkı güzel fotoğrafçı Erica'da bulur, fakat 9 Eylül saldırılarından sonra hayatı altüst olur. Amerika’daki ırkçı önyargılarla karşı karşıya kalınca memleketinde radikal bir üniversitede profesör olur.

Bir Şarkının Peşinde

Malik Bendjelloul’un yönettiği ve Sixto Rodriguez, Eva Rodriguez, Steve Segerman ile Dennis Coffey’in oynadığı Bir Şarkının Peşinde (Searching for Sugar Man), 24 Mayıs 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İstanbul Film Festivali’nin yıldız filmlerinden, En İyi Belgesel Oscar ödüllü Bir Şarkının Peşinde (Searching for Sugar Man) filmi 24 Mayıs’ta Beyoğlu Beyoğlu Sineması’nda vizyona giriyor.

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Annem Haklıymış

Annem derdi ki: "Terli terli su içme." İçten içe kızardım ona.
Oyunun en tatlı yerinde, bu müdahale de niye?
Hastalanınca anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Sakın geç kalma." Meraklanırmış sonra...
İçten içe öfkelenirdim.
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Odanı dağıtma." İçten içe karşı gelirdim ona.
Toparlamayı erteleyip dururken, hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Öfkende fakir ol, sevginde zengin." Önemsemezdim bu sözleri.
Kırdığım kalpleri telâfi edemediğimde anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Tek kişilik yaşama; bencillik olur."
Sevilmezmişim sonra.
İçten içe güler geçerdim bu kelâma.
Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Doğal ol, yapmacık olma." İçten içe burun kıvırırdım.
Ezberlediğim hayat biçiminin tatsızlığını fark edip, rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha." Yüzümdeki çizgiler, saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki, Annem haklıymış.
Annem derdi ki: "Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala."
Hayatımı sorgulamaya başlayıp, sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki, Annem haklıymış..

21 Mayıs 2013 Salı

Kod Adı: Olympus

Antoine Fuqua’nın yönettiği ve Gerard Butler, Melissa Leo, Morgan Freeman ile Aaron Eckhart’ın oynadığı Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen), 10 Mayıs 2013’de Duka Film dağıtımıyla Duka Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir grup terörist Beyaz Saray’a pusu kurup, binayı, Başkan Benjamin Asher’ı ve ekibini girilmesi imkânsız olan yeraltı sığınaklarında ele geçirirler. Beyaz Saray’ın bahçesinde çatışma şiddetli bir şekilde sürerken, eski başkanlık koruması olan Mike, arbedeye karışır ve hayatta kalan tek Gizli Servis ajanı olarak kendini kuşatılmış binanın içinde bulur.

Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur

Anurag Basu’nun yönettiği ve Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra, Ileana D’Cruz ile Roopali Ganguly’nin oynadığı Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur (Barfi), 10 Mayıs 2013’de PinemArt Film dağıtımıyla Majestik Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Barfi doğuştan konuşma ve duyma engelli bir gençtir, şehre yeni gelen güzel Shruti’ye aşık olur ama dünyaları ters düşer. Shrutie, Barfi’ye olan ilgisine rağmen, ailesinin baskısı ile normal bir adamla evlenir. Jhilmil ise engelli ve Barfi’nin çocukluktan beri tanıdığı bir kızdır. Yolları bir kez daha kesiştiğinde Shruti, Barfi’ye hâlâ aşık olduğunu fark eder.

Muhteşem Gatsby

Baz Luhrmann’ın yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan ile Isla Fisher’ın oynadığı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby), 17 Mayıs 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
1922 senesi baharı, ahlâki değerlerin çöktüğü, kaçakçıların ve yükselen hisse senetlerinin dönemi. Nick, kuzeni Daisy ve onun kocası Tom Buchanan sayesinde gizemli milyoner Jay Gatsby’e komşu olur. Nick artık zengin insanların aşk ve entrika ile dolu hayatlarına girmiştir. Nick bu hayata şahit oldukça imkânsız aşk ve trajedilerle dolu bir hikâyeyi kaleme alır.
Fragman: 1 / 2

Güzelliğin On Par’ Etmez

Hüseyin Tabak’ın yönettiği ve Orhan Yıldırım, Lale Yavaş, Abdülkadir Tuncer ile Nazmi Kırık’ın oynadığı Güzelliğin On Par’ Etmez, 17 Mayıs 2013'de Özen Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Oniki yaşındaki Veysel ve ailesi ülkelerini terk etmek zorunda kalırlar. Yeni bir hayata başlayacakları Avusturya'ya göç eden aile buradaki yaşam dinamiklerine ayak uydurmakta bir hayli zorlanırlar. Bu yeni ülke, yeni dil ve yeni kültür özellikle küçük Veysel için büyük sıkıntılar doğurur. Veysel'in hayattaki tek umudu ve hayali sınıfındaki Ana'ya aşkını ilân edip ondan da aynı karşılığı görebilmektir.

Ben ve Sen

Bernardo Bertolucci’nin yönettiği ve Tea Falco, Jacopo Olmo Antinori, Sonia Bergamasco ile Veronica Lazar’ın oynadığı Ben ve Sen (Io e Te - Me & You), 17 Mayıs 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
14 yaşındaki Lorenzo, okuldan nefret eden, ailesiyle arası bozuk bir gençtir. Ailesine tatile gideceğini söyleyerek evlerinin bodrumuna gizlenen Lorenzo'nun plânları üvey kız kardeşinin yanına gelişiyle bozulur. Olivia güzeldir, dengesizdir, Lorenzo'dan bile tuhaftır. Birlikte, keder saçan bir dünyaya karşı yan yana durmayı öğrenirler.

Çılgın Doğumgünü

Jon Lucas ile Scott Moore’un yönettiği ve Miles Teller, Skyler Astin, Justin Chon ile Sarah Wright’in oynadığı Çılgın Doğumgünü (21 and Over), 17 Mayıs 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Jeff Chang çalışkan, Casey tam bir çılgın, Miller ise ikisini dengeleyen bir karaktere sahiptir ve bu üçlü çok yakın arkadaştır. Casey ve Miller, Jeff’in 21. doğum günü için Jeff’e süpriz yaparlar. Arkadaşlarının gazıyla o gece yapmak istediği her şeyi yapmaya karar veren Jeff, ertesi gün yapacağı görüşmeyi bile unutur. Başlarına gelmeyen şey kalmayacaktır.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Dörtlü

Dustin Hoffman’ın yönettiği ve Maggie Smith, Michael Gambon, Billy Connolly ile Pauline Collins’in oynadığı Dörtlü (Quartet), 17 Mayıs 2013’de PinemArt Film dağıtımıyla Mars Entertainment Group tarafından vizyona çıkarıldı.
Emekli müzisyenlerin yaşadığı Beecham House’ta müthiş bir hareket vardır. Neşeli söylentilerin sebebi büyük bir yıldızın gelecek olmasıdır. Ancak gelen yıldızın, eski üyeleri Jean Horton olması onlara küçük bir şok yaşatacaktır. Üstelik Reggie ile olaylı bir evlilik geçirmişlerdir. Zaman bütün yaraları tedavi edebilecek ve meşhur dörtlü, sorunlarını çözebilecek midir?

17 Mayıs 2013 Cuma

Umut Üzümleri

Tunç Okan’ın yönettiği ve Yetkin Dikinciler, Ahmet Mekin, Saadet Işıl Aksoy ile Barış Koçak’ın oynadığı Umut Üzümleri, 17 Mayıs 2013'de Medyavizyon Film dağıtımıyla Rönesans Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Fransa'dan genç bir ikinci kuşak Türk, Romanya'nın doğusundaki küçük bir Kırım Tatar azınlık köyüne öğretmen olarak gönderilir. Köylülere ipotek karşılığı borç vermiş olan Rumen toptancı, köyün bulunduğu bölgeye, büyük bir yerleşim yeri kurmak istemektedir. Köylülerin bu plânı bozmak için tek umudu, köyün toprakları üzerinde bir bağ kurmaktır.

16 Mayıs 2013 Perşembe

Kimlik Hırsızı

Seth Gordon’un yönettiği ve Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau ile Amanda Peet’in oynadığı Kimlik Hırsızı (Identity Thief), 10 Mayıs 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Sınırsız para, Diana’nın Miami’nin lüks yaşamasına imkân vermiştir. Tek bir sorun vardır: Para sağlamak için kullandığı kimlikte Sandy Patterson yazmaktadır ve bu kimlik, ülkenin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine aittir. Dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası olan gerçek Sandy Patterson, dolandırıcı kadınla yüzleşmek üzere güneye gider.

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Bahar Tatili

Harmony Korine’in yönettiği ve James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens ile Ashley Benson’un oynadığı Bahar Tatili (Spring Breakers), 10 Mayıs 2013’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Brit, Candy, Cotty ve Faith beraber büyümüşlerdir. Dört genç kızın amacı üniversitenin bahar tatilinde sıkıcı hayatlarından uzaklaşıp biraz macera yaşamak tır. Zor yollarla denkleştirdikleri paralarının bekledikleri bahar tatilleri yetmeyeceğini anladıklarında akıllarına çılgınca bir fikir gelir. Hayatları boyunca kurdukları hayal için bir yeri soyarlar.

14 Mayıs 2013 Salı

Aklımı Oynatacağım

Pedro Almodovar’ın yönettiği ve Antonio Banderas, Penelope Cruz, Willy Toledo ile Hugo Silva’nın oynadığı Aklımı Oynatacağım (Los Amantes Pasajeros), 10 Mayıs 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Meksika’ya doğru yola çıkmış olan bir yolcu uçağının iniş takımları açılmamaktadır. Kabin görevlileri uçakta oluşan paniği engellemek için yolcuları sarhoş edip uyutmaya çalışırlar. Uçak içinde giderek artan heyecan, alkol ve adrenalinin de etkisiyle, ekip ve yolcular arasında izleyicileri kahkahalara boğacak beklenmedik olaylar filizlenir.
Basın Bülteni: .pdf / .docx

10 Mayıs 2013 Cuma

Derviş

Vaktiyle bir derviş berbere gidip:
" Vur usturayı berber efendi, der."
Berber dervişin saçlarını kazımaya başlar ve diğer tarafa usturayı vuracakken, mahallenin kabadayısı içeri girer.
Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış tarafına sert bir tokat atarak:
" Kalk bakalım kabak, kalk da tıraşımızı olalım", diye bağırır.
Dövene elsiz, sövene dilsiz olan, halktan gelen her şeyin Hak’tan geldiğine inanan derviş, sabreder. Fakat kabadayının tıraş esnasında da dili durmaz, sürekli alay eder derviş ile: "Kabak aşağı, kabak yukarı."
Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkandan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, kontrolden çıkan bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelerek kabadayıyı altına alıp sürükler. Kabadayı oracıkta feci şekilde can verir. Berber dervişe bakar, sorar:
" Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?"
Derviş düşünceli bir şekilde cevap verir:
" Vallahi gücenmedim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki, kabağın da bir sahibi var. O gücenmiş olmalı!"

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Eski Dostlar

Fisher Stevens'in yönettiği ve Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin ile Julianna Margulies’in oynadığı Eski Dostlar (Stand Up Guys), 03 Mayıs 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Val, hapisten yirmisekiz yıl sonra yeni çıkmıştır. En iyi arkadaşı Doc, Val’ı o gün, onu yalnız bırakmamak adına hapishane çıkışı karşılar. Doc ve Val yıllar sonra tekrar iyi bir ikili olup aralarına Hirsch’i de alırlar. Bu üç arkadaş yıllar geçmiş olsa da eskiden oldukları gibi ayrılmaz bir üçlü olurlar. İlerlemiş yaşlarına rağmen hâlâ suç işleme potansiyeline sahiptirler.


7 Mayıs 2013 Salı

Pas ve Kemik

Jacques Audiard’ın yönettiği ve Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure ile Celine Sallette’nin oynadığı Pas ve Kemik (De Rouille Et D’os - Rust and Bone), 03 Mayıs 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Entertainment Group tarafından vizyona çıkarıldı.
Ali, küçük oğlu Sam ile kız kardeşinin yanına gelmiştir. Fedai olarak işe başlar ve bir gece yardımına yetiştiği balina eğitmeni Stéphanie’den hoşlanır. Aralarındaki ilişki aşka dönüşür. Hakikatin, sadakatin, aşkın alınıp satılmadığı ve cesaretin çok farklı şekillerde tanımlandığı bir dünyada birlikte yol almaya başlarlar.
Basın Bülteni: Kısa / Uzun

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Bir Hikayem Var

Talip Karamahmutoğlu’nun yönettiği ve Kadir Doğulu, Müge Boz, Bülent Çolak ile Turan Özdemir’in oynadığı Bir Hikayem Var, 03 Mayıs 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Kuzey Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Mert’in bir hayali vardır: Kendi filmini çekmek. İşte bunu gerçekleştirebilmek için en yakın arkadaşları Okay ve Aras’la yola koyulurlar. Filmi çekebilmek için aldıkları borç paralar ve söylemek zorunda kaldıkları yalanlar, bir süre sonra başlarına belâ olur. İşler plânladıkları gibi gitmeyince, kendilerini macera dolu, birbirinden komik olayların içinde bulurlar.
Fragman: 1 / 2

5 Mayıs 2013 Pazar

Bir Gevrek Bir Boyoz İki de Kumru

Osman Dikiciler’in yönettiği ve Ogün Kaptanoğlu, Selen Seyven, Bülent Arın ile Selçuk Uluergüven’in oynadığı Bir Gevrek Bir Boyoz İki de Kumru, 03 Mayıs 2013’de Özen Film dağıtımıyla Mostra Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Tan, dokuz yıl boyunca hiç gitmediği İzmir’e, çok yakın arkadaşlarından birinin ölüm haberini alınca, gitmeye karar verir. Sabah erken saatte havaalanına ulaşır. O işlemlerini yaparken, bir başka köşede de Selânik’ten gelen Alexi'nin İzmir’e gitmek üzere aktarma yaptığı görülür. Yaşlı adam, 1955 yılında çok sevdiği kentinden ayrılmak zorunda kalan, eski bir İzmirlidir.

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Sorun Kim de ?

Adamın biri karısının iyi duymadığını düşünmektedir fakat onu kırmak
istemediği için, nasıl yaklaşılması gerektiğini de bilmemektedir. Sorar
soruşturur ve şöyle bir yöntem benimser. Karısına önce 40 adım uzaktan seslenir.
"Karıcığım, bu akşam ne yemek var?"
Cevap alamaz. Biraz yaklaşır, mesafeyi 30 adıma indirir ve tekrarlar: "Canım bu
akşam yemekte ne var?"
Gene cevap alamaz. Mutfağa biraz daha yaklaşır, aynı soruyu sorar ama hiçbir
karşılık alamaz. Sonunda mutfak kapısına gelir ve sorusunu tekrarlar: "Hayatım
bu akşam için ne pişirdin bakalım?"
Karısı cevap verir: "4 keredir aynı şeyi söylüyorum: Tavuk..."