31 Ekim 2013 Perşembe

Erkeklere Gülümseme

- Genç bir kız; genç bir erkeğe gülümserse, erkek hangi tarafının kızı etkilediğini bulmak için aynaya bakar...
- Kadın, ellili yaşlarda bir erkeğe gülümserse, erkek etrafında yakışıklı başka bir erkek olduğunu zanneder, etrafına bakar...
- Herhangi yaştaki bir kadın, seksenli yaşlardaki bir erkeğe gülümserse, adam hemen “açılmış mı?” diye fermuarına bakar..

30 Ekim 2013 Çarşamba

Yüzük ve Küpe

Kuyumcuya giren kadın; “Şu nikah yüzüğünü kesip bana bir çift küpe yapar mısınız?” diye sormuş. 
Kuyumcu yüzüğü eline alıp bakmış yüzüğün üstünde “Seni seviyorum” yazıyormuş. 
Kuyumcu; “Hanımefendi  neden bu yüzüğü kestirmek istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var..” diye sormuş.
Kadın;  “Bu benim nikah yüzüğüm, kocamdan ayrıldım, şimdi küpe istiyorum. ‘Seni’ kelimesi küpenin bir tanesinde, ‘seviyorum’ kelimesi de diğerinde olsun.”
Kuyumcu yine sormuş; “Neden acaba?” 
Kadın;  “İleride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip diğerinden çıkacağını unutmamam için..”

29 Ekim 2013 Salı

3 Yol

Faysal Soysal’ın yönettiği ve Turgay Aydın, Rıza Akın, Nik Xhelilaj ile Kristina Krepela’nın oynadığı 3 Yol, 25 Ekim 2013'de Pinema Film dağıtımıyla Balkon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Bosna’da yaşananlar sonrası yakınlarını bulamayan, adaleti arayan insanları ve bu göreve gönül veren Türkiyeli bir şair ile vicdan sahibi Boşnak - Sırp bir psikoloğun, toplu mezarların gölgesindeki aşkını şiirsel bir anlatımla konu ediniyor. Film ayrıca savaşlardan ve bunalımlardan sonra ortaya çıkan krizlere, kaybedilen ahlâk ve kültürel miraslara ve vicdan azaplarına işaret ediyor.
IMDb

28 Ekim 2013 Pazartesi

Aşk Ağlatır

Mehmet Taşdiken’in yönettiği ve Ceyda Ateş, Melih Selçuk, Yılmaz Gruda ile Mert Yavuzcan’ın oynadığı Aşk Ağlatır, 25 Ekim 2013'de İFP dağıtımıyla At Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Atıf ve Lale, birbirlerini seven iki gençtir. Lale, Barış’a aşık olur ve bunu Atıf’a itiraf eder. Barış'ın Babası Samim, oğlunun Lale’yle ilişkisine karşıdır. Bir gece Atıf’ın evine küçük hasta bir kız olan Melis, dedesini aramaya gelir. Atıf kötü, yalnız yaşayan bu çocuğun izini sürer ve yanına alır. Küçük hasta kız Atıf’a âşık olur. O andan itibaren, Melis’in büyük dramı ve gerçekler ortaya çıkmaya başlar.
Basın Bülteni: 1 / 2
IMDb

27 Ekim 2013 Pazar

Başka Söze Gerek Yok

Nicole Holofcener’in yönettiği ve Julia Louis Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener ile Toni Collette’nin oynadığı Başka Söze Gerek Yok (Enough Said), 25 Ekim 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Eşinden ayrılmış olan Eva, bir gün çok dürüst ve eğlenceli biri olan Albert’la tanışır. Bu sırada Eva, Marianne isimli yeni müşterisiyle iyi arkadaş olmuştur. Eva, Marienne’in tek kusurunun eski eşini sürekli aşağılaması olduğunu düşünmektedir. Eva, Marienne’in ilişkisinin detaylarını öğrendikçe, kendi ilişkisinden şüphe duymaya başlayacaktır.
IMDb

26 Ekim 2013 Cumartesi

Arada Kalan

Scott McGehee ile David Siegel’in yönettiği ve Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgard ile Joanna Vanderham’ın oynadığı Arada Kalan (What Maisie Knew), 25 Ekim 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
IMDb

25 Ekim 2013 Cuma

Benim Dünyam

Uğur Yücel’in yönettiği ve Uğur Yücel, Beren Saat, Ayça Bingöl ile Turgay Kantürk’ün oynadığı Benim Dünyam, 25 Ekim 2013'de UIP Filmcilik dağıtımıyla TMC Film tarafından vizyona çıkarıldı.
1950’li yılların Büyükadası’nda, iki yaşındayken geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hem kör hem sağır olan, bu nedenle hiçbir kavramı “bilmeyen”, çevresiyle tamamen uyumsuz bir çocuk olan Elâ ile aynı durumdaki ablasını trajik bir biçimde yitirdikten sonra hayatını engellilere adayan Mahir Hoca’nın çarpıcı hikâyesi. Syahtan beyaza giden bu yolculukta sadece bir kelimeye yer yoktur: İmkansız.
IMDb

24 Ekim 2013 Perşembe

Ceviz ve Faydaları

İnsan beyni ile yeşil kabuklu cevizin yapılarını incelersek tüylerimizi diken diken edecek bir gerçekle karşılaşırız.. Yeşil kabuk kafa derisine, tahta kabuk kafatasımıza, cevizin zarı beyin zarımıza ve meyvesi beynimize benzeyen bu yapının tüm meyveler arasında gümüş iyonu içeren tek meyve olmasıda beynimizle olan inanılmaz bağlanyıtı gözler önüne serer. Çünkü bu gümüş iyonuna ihtiyacı olan tek organ beyindir…

Minyatür beyin görünümündeki Ceviz beyin için gerekli olan gümüş iyonlarını ihtiva eden tek meyvedir ve Asyada beyin gıdası olarak kabul edilir.

Ceviz; fosfor, kalsiyum, potasyum ve demir açısından zengin bir besin maddesidir. Dolayısıyla zihin yorgunluğunu giderici, kemik ve dişleri güçlendiren, kas rahatlatıcı etkisi ve kansızlığa çözüm getiren bir besin kaynağı olarak oldukça önemlidir.

23 Ekim 2013 Çarşamba

Yanlış Anlama

Düşündüğünüz... Söylemek istediğiniz... Söylediğinizi sandığınız...
Söylediğiniz...
Karşımızdakinin duymak istediği... Duyduğu... Anlamak istediği... Anladığı...
Bütün bunların arasında fark vardır. Dolayısıyla, insanların birbirini yanlış anlaması kolaydır. Siz düşünürsünüz, o söylediniz sanır. Siz söylersiniz, o anlamak istediğini anlar.

22 Ekim 2013 Salı

Güler Yüz

Her olayı güler yüzle karşılayan adama "Hayatta başarılı olduğun için tabii ki hep gülersin. Ama biz öyle miyiz!" derler.
"Yanılıyorsunuz... Ben hayatta başarılı olduğum için gülmüyorum. Güldüğüm için başarılı oluyorum. "

21 Ekim 2013 Pazartesi

Güneşlenme

Son derece güzel genç bir bayan, yurtdışındaki tatilinin hemen her gününü kaldığı otelin terasında güneş banyosu yaparak geçirir. İlk günü mayosu ile güneşlenmiş, ama sonraki günler bakmış ki otelin en üst katında onu kimse göremiyor, mayosuz sere serpe güneşlenlenmeye başlamış. Yine böyle yüzüstü güneşlenirken, merdivenlerden birisinin çıktığını duyarak havlusu ile poposunu örtmüş. Merdivenleri bir solukta çıkan otelin müdür yardımcısı nefes nefese;
 "Pardon"der, "Otelimiz güneşlenmeniz konusunda bir şey diyemez, ama dünkü gibi mayonuzla güneşlenirseniz çok iyi olacak" 
"Ne fark eder" diye sorar genç kadın sakin sakin. 
"Beni burada kimse göremez, ayrıca bu havlu ile de örtünüyorum bakın.."
“Tam olarak değil” der müdür yardımcısı utanarak;
"Tavanı cam restoranın üzerinde güneşleniyorsunuz..."

20 Ekim 2013 Pazar

Erkeklere Mutluluk Önerisi

Çinli bilginlerin mutluluk için erkeklere 5 önerisi: 
1- Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan kadın bulman önemlidir.
2- Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir.
3- Kendisine güvenebileceğin bir kadın bulman önemlidir.
4- Yatakta iyi olan ve seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5- Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok önemlidir.

19 Ekim 2013 Cumartesi

Sev Beni

Maryna Er Gorbach ile Mehmet Bahadır Er’in yönettiği ve Viktoria Spesivtzeva, Ushan Çakır, Güven Kıraç ile Yavuz Bingöl’ün oynadığı Sev Beni, 18 Ekim 2013'de Pinema Film dağıtımıyla Protim V. P. - Tato Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Cemal yurt dışı seyahatinde Sasha'yla tanışır; başlarına gelen zorluklarla mücadele ederken birbirlerini tanır, etkilenirler. Aşk onları beklemedikleri bir zamanda yakalar, ellerine bir şans geçmiştir fakat birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekleri nasıl aşacaklardır. Cemal yakında evlenecektir, Sasha'nın da bir sevgilisi vardır.



18 Ekim 2013 Cuma

Buraya Kadar

Seth Rogen ile Evan Goldberg’in yönettiği ve James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen ile Jay Baruchel’in oynadığı Buraya Kadar (This Is The End), 18 Ekim 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Los Angeles’i yerle bir eden bir dizi tuhaf olayın ardından, bir evde hapis kalmış altı arkadaşın yaşadıklarını konu alıyor. Dışarıdaki dünya alt üst olurken, evin içinde kapalı kalmak arkadaşların arasını açma tehlikesi yaratır. Sonunda, evden ayrılmak zorunda kalarak, arkadaşlık ile kefaretin gerçek anlamıyla yüzleşirler.
IMDb

17 Ekim 2013 Perşembe

Son Aşk

Sandra Nettelbeck’in yönettiği ve Michael Caine, Clemence Poesy, Justin Kirk ile Jane Alexander’ın oynadığı Son Aşk (Mr. Morgan's Last Love), 18 Ekim 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Mir Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Pauline otobüste kendisine yardım eli uzattığı günden sonra inatçı, yorgun Matthew Morgan bir kez daha mutlulukla tanışır. Genç kadının içten yaklaşımı ve asla yitirmediği iyimserliği ile yaşlı ayakları adeta yerden kesilen sessiz öğretmen, eşsiz bir yaşam öğrencisine dönüşür. Çift, bir arada olmanın ve ailenin anlamını keşfeder.
IMDb

16 Ekim 2013 Çarşamba

Kız Çocuğu

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi. Kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktı; adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği açmadı. Anne babası daha fazla beklemeyip gittiler.
Aynı gün içerisinde, bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Anlaşma yürürlükteydi ama, gelin gözyaşları içerisinde, "Bunu yapamam" diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi.
Baba, yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı; bütün tanıdıklarını davet etti. O gece kadın kocasına, neden böyle bir kutlama yapmak istediğini sordu. Adam, anlamlı bir cevap verdi:
"Çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak."
Kız çocukları her zaman çok özeldir.

15 Ekim 2013 Salı

Zürafa'nın Verdiği Ders

Bir zürafa nasıl dünyaya geliyor biliyor musunuz?
Bebek zürafa, annesinin karnından çıktığı ilk anda, 3 metre yükseklikten yere düşer. Saniyeler içinde yüz üstü
döner ve bacaklarını karnının altında toplar. Ardından başını hızla iki yana doğru silkelemek ve yüzünde birikmiş doğum sıvılarından kurtulmak zorundadır. Anne zürafa, birden bire en umulmadık şeyi yapar; uzun bacağıyla yavrusuna tekme atar. Eğer yavru ayağa kalkmazsa bir tekme daha atar, sonra bir tekme daha, bir daha... Ayağa kalkmadıkça tekmeler sertleşir. Ayağa kalkınca da anne zürafadan yeniden bir tekme yer. Neden? Nasıl ayağa kalktığını unutmaması için. Vahşi doğada bebek zürafalar sürüde kalabilmek için hemen ayağa kalkmak zorundadır. Çünkü onları ancak sürü koruyabilir.
Yazar İrving Stone, zürafalarla, başarılı insanlar arasında benzerlik olduğunu söyler. Biyografisini yazdığı kişiler arasında Van Gogh, Darwin, Freud, Michelangelo gibi isimler bulunuyor. Stone şöyle diyor: "Hikâyesini kaleme aldığım şahıslar büyük işler başaracaklarına dair hayaller kurmuşlar ve bir önseziyle buna inanarak işe koyulmuşlar. Büyük darbeler almışlar, yere devrilmişler, iftiraya uğramışlar, ancak her düşürüldükleri zaman yeniden ayağa kalkmaya muvaffak olmuşlar. Eninde sonunda hayallerine kavuşmuşlar. Böyle insanlar asla yıkılmazlar."
(Kendi Kutup Yıldızını Bul / Nüvide Gültunca Tulgar)
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa, Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var" deme. Derdine dönüp, "Benim çok büyük bir Rabbim var" de. 

14 Ekim 2013 Pazartesi

Kurbanlık Koyun

Çok güzel bir genç kadın, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle, pazarda kurbanlık koyunlara bakıyormuş.
Güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken kadını çevredekiler bakışlarıyla süzerken, palabıyıklı iriyarı birisi kadına yaklaşmış:
"Abla abla.. ben senin kurbanın olam.." demiş. 
Kafasını adama çeviren kadın, onu yukarıdan aşağı süzdükten sonra konuşmuş:
" Teşekkür ederim. Bu yıl öküz kesmeyeceğim!.."

13 Ekim 2013 Pazar

Kadınlara Mutluluk Önerisi

Çinli bilginlerin mutluluk için kadınlara 5 önerisi;
1-Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda da iyi bir işi olan ERKEK bulman önemlidir.
2-Esprili, nüktedan ve
seni güldürmesini bilen bir ERKEK bulman önemlidir.
3-Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir ERKEK bulman önemlidir.
4-Yatakta iyi olan ve seninle aşk yapmayı seven bir ERKEK bulman önemlidir.
5-Bu dört özelliği tek ERKEK’te bulamayacağın için varmış gibi davranman çok önemlidir.

12 Ekim 2013 Cumartesi

Kalbim Sende

Joseph Gordon Levitt’in yönettiği ve Joseph Gordon Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza ile Glenne Headly’ın oynadığı Kalbim Sende (Don Jon), 11 Ekim 2013’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Yakışıklı ve çapkın Don Jon, bir gün Barbara’ya rastlar ve kalbini kaptırır. Ancak O’nu parmağında oynatan ve evlenilecek bir adam haline getirmeye çalışan Barbara ile düzenli bir ilişki yaşamak Don Jon için pek kolay olmaz. Don’un zamanla aşka ve hayata dair aradığı cevapları bulmasına ise Esther yardımcı olacaktır.
Fragman: 1 / 2
IMDb

11 Ekim 2013 Cuma

İki Kafadar: Chinese Connection

Gökhan Erkut’un yönettiği ve İlker Aksum, Gökçe Özyol, Murat Akkoyunlu ile Öykü Çelik'in oynadığı İki Kafadar: Chinese Connection, 11 Ekim 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Fida Film - Zuma Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Mahmutpaşa Pasajı’nda girdikleri her işi batıran iki kafadar son çare olarak tefeciden borç alırlar ve tablet işine girerler. Fakat bu tabletler büyük dolandırıcıların GDO.lu mal sevkiyatlarında kullanılmaktadır. İki kafadar bu gerçeği öğrendiklerinde her şey için çok geç olacaktır. Gerçek bir kovalamacanın içine düşen ikilinin komik hikâyesi.
IMDb

8 Ekim 2013 Salı

Alkol

İmam içkinin zararlarını anlatır bir de misal verir:
"Eşeğin önüne bir kova su, bir kova rakı koysak hangisini içer?"
Cemaat hep bir ağızdan bağırır:
"Suyu"
Hoca:
" Bunun anlamı nedir? "
Arka sıralardan Temel cevap verir:
" Eşeklik..."

7 Ekim 2013 Pazartesi

Vay Başıma Gelenler

Semra Dündar’ın yönettiği ve Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya ile Sinan Bengier’in oynadığı Vay Başıma Gelenler, 04 Ekim 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Kült Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Birkaç yıl önce babasını kaybeden Murat, borç batağına saplanmıştır, Metin ise sevdiği kızla evlenmek üzeredir. İki genç para biriktirmeye çalışırlarken, Murat, kumarhaneci Organik Rıfat’a, elinde avucunda ne varsa kaptırmıştır. Hiç hesapta olmayan dedesi ile ansızın tanışan Murat, zengin olma hayaliyle Bergama’ya sürüklenir fakat hayatının tamamen değişeceğinin henüz farkında değildir.
IMDb

6 Ekim 2013 Pazar

Günce

Mete Şener ile Kemal Uzun’un yönettiği ve Cemal Hünal, Nisa Melis Telli, Leyla Lydia Tuğutlu ile Ayça Varlıer’in oynadığı Günce, 04 Ekim 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Akademi Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarıldı.
Radyo programcısı Cengiz’in tüm yaşamı karısı ve kızıyla geçer. Fakat mutlu bir Pazar günü tüm yaşamını alt üst edecek olayların ilki ile karşı karşıya kalır. Bu olayın ardından daha mütevazi bir yaşam sürmeyi plânlayan Cengiz’in tüm hayatının anlamı kızı Günce olur. Yıllar geçtikçe Günce’yle birlikte Cengiz de büyük. Ta ki 5 yaşındaki Günce’yi de kaybetme riskiyle yüzleşene kadar.
Basın Bülteni: 1 / 2
IMDb

5 Ekim 2013 Cumartesi

Aşkın Yolu

Sam Jaeger’in yönettiği ve Sam Jaeger, Amber Jaeger, Lin Shaye ile Bree Turner’ın oynadığı Aşkın Yolu (Take Me Home), 04 Ekim 2013’de Özen Film dağıtımıyla Majestik Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Thom işsiz kaldıktan sonra taksicilik yapmaya başlar. Sorunlu bir evlilik dönemini atlatmaya çalışan Claire, Thom'un taksisinde bulur. Hastaneye yetişmeye çalışan Claire'in takside içi geçer. Uyandığında bambaşka bir rotada ilerlediklerini fark edince tartışmaya başlarlar. Bu gergin atmosfer, iki yetişkinin birbirini tanımaya çalıştıkları süprizlerle dolu bir yol hikâyesine dönüşür.
IMDb

4 Ekim 2013 Cuma

Zamanda Aşk

Richard Curtis’in yönettiği ve Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy ile Tom Hollander’in oynadığı Zamanda Aşk (About Time), 04 Ekim 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir Yeni Yıl partisinin ertesi akşamında, Tim’in babası oğluna uzun zamadır ailenin erkeklerinin zamanda yolculuk yapabilme yeteneği olduğunu söyler. Tim, tarihi değiştiremez, fakat kendi hayatında olmakta olan şeyleri değiştirebilmektedir. Bunun üzerine o da bir kız arkadaş edinerek kendi dünyasını güzelleştirmeye karar verir ama maalesef bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.
IMDb

3 Ekim 2013 Perşembe

1 Erkeğe 10 Kadın Düşen Ülke

Bir aile davetinde, erkekler ve kadınlar ayrı ayrı gruplar halinde sohbet ediyorlarmış. Sohbetin iyice koyulaştığı sırada, erkeklerden biri, biraz da yüksek sesle;
" Ah ulan ah... Şu anda Patagonya’da olmak vardı.. "dediğinde, arkadaşları dayanamayıp, nedenini sormuşlar. O da,
" Hiç sorma arkadaş, Patagonya’da 1 erkeğe 10 kadın düşüyormuş. Üstelik, kadınlarla beraber olduğun zaman, her defasında sana 100 dolar veriyorlarmış. Ah ulan ah.. Şu anda Patagonya’da olmak vardı.."
O ana kadar konuşmaları sessizce dinleyen eşi dayanamamış;
" Kocacığım, sana bir soru sorabilir miyim?"
" Tabii hayatım.. bir değil, iki soru dahi sorabilirsin. Neyi merak etmiştin acaba?"
" Şunu merak ettim, acaba sen, Patagonya’da 200 dolara bir ay boyunca nasıl geçineceksin?"

2 Ekim 2013 Çarşamba

Muz Kabuğunun Faydaları

Muz kabuğunun bilmediğiniz 10 mucizevi faydası! Muz kabuğunun faydalarını bil bilseniz o kadar kolay çöpe atamazdınız… Muzu yediğinizde, bedenin serotoninsalgılamasına yardım eden triptofan sayesinde sakinleştirici ve keyfinizi yerine getiren bir etkisi oluyor. Böbrekleriniz ve kemikleriniz için de çok yararlı. B6 vitamini dolu. Muz kabuğunun bilmediğiniz 10 faydası 
1- Muz kabuğunın içini sivrisinek ısırıklarına sürdüğünüzde, kaşıntısını ve şişkinliğini alır 
2- Ayaklardaki nasırların yumuşaması için, muz kabuğunun içini sıyırın, bir kaşık kadar olduğunda nasırın üzerine koyun, üstünü sarın. Birkaç saat sonra açıp temiz su ile yıkayın. Ya da direk muz kabuğunu sarabilirsiniz nasırınıza. 
3- Muzun kabuğunu akneleri geçirmek üzere, üstüne sürebilirsiniz. 
4- Diz ağrılarının geçmesine yardımcı olmak için muz kabuğuyla dizleri ovun 
5- İçindeki potasiyum ve yağlarla çok iyi bir ayakkabıcilasıdır. Muz kabuğunun içiyle ayakkabınızı ovun sonra bez ile temizleyin. 
6-En sağlıklı dondurmayı da muzdan yapabilirsiniz. Birkaç tane muzu soyup, parçalara ayırıp, 30 dakikalığına buzluğa atın, donmaya yakın alın, blenderdan geçirin, isterseniz süt de ekleyebilirsiniz. Sonra sevdiğiniz tat ile tatlandırın, kakao, keçi boynuzu tozu, vanilya, frambuaz, herşeyi deneyebilirsiniz.
7- Ayrıca İçerdiği yüksek potasyumla felç riskini azaltır. 
8-Yatmadan önce yenen bir muz serotonin oranını yükseltir ve iyi bir uykunun garantisini sağlar. 
9-Kemiklerin gelişmesini sağlar ve kemikleri korur. 
10-Mideyi güçlendirir. Ülser ve gastrit rahatsızlıklarına iyi gelir.

1 Ekim 2013 Salı

Öyle Sevdim ki Seni

Orhan Tekeoğlu’nun yönettiği ve Oktay Gürsoy, Alma Terzic, Duygu Yıldız ile Tevfik Erman’ın oynadığı Öyle Sevdim ki Seni, 27 Eylül 2013'de Pinema Film dağıtımıyla Medya Ton Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Öyle Sevdim ki Seni, kırık bir aşk öyküsünü anlatıyor. 1906 yılında taş ustası olarak Santa’dan Yalta’ya giden Mustafa Usta’nın torunu Olga, Sovyetler Birliği’nin dağılmasıyla işsiz kalır ve Trabzon’a çalışmaya gelir. Olga, herkesin Nataşa olarak algılandığı bir dönemde Cemal’in karşısına çıkar. Göç, parçalanan aileler ve önyargılar filmin konusunu oluşturuyor.
Web Sitesi: 1 / 2
Fragman

Benimle Oynar mısın?

Aydın Bulut’un yönettiği ve Uğur Polat, Eyşan Özhim, Ertan Saban ile Arif Erkin’in oynadığı Benimle Oynar mısın?, 27 Eylül 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Kedi Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Sibel mahallesi Beşiktaş’a geri dönmektedir. Kızı Rüya yetimhanede büyümüş, beş yıldır onu görememiştir. Sibel kızını almak için yetimhaneye gittiğinde onu sekiz yaşında, annesine öfkeli, tutkulu bir Beşiktaş taraftarı olarak bulur. Sibel’in kızıyla arasındaki uzaklığı ve kopukluğu gidermesi çok kolay olmayacaktır. Rüya kısa sürede babasının hayatta olduğunu öğrenir ve onu aramaya başlar.
IMDb