31 Ağustos 2014 Pazar

Yatak Dersleri

Delphine de Vigan’ın yönettiği ve Laurence Arne, Eric Elmosnino, Didier Bezace ile Valerie Bonneton’un oynadığı Yatak Dersleri (A Coup Sur - Best in Bed), 29 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarıldı.
Emma işinde başarılı, kendine güvenen ve her zaman istekli bir kadındır. Ancak artık kendine güven ve isteklerini yitirmiştir. Ard arda gelen başarısız tek gecelik aşklar onu ciddi bir problemi olduğuna ikna eder. Şimdi ise Emma’nın tek bir amacı vardır, o da yatakta en iyisi olmak. Film kahramanlarının mucizeler yaratamayacağı biliniyor ama yine de bu tuttuğunu koparan kadın kahraman kahkahalarla izleniyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

30 Ağustos 2014 Cumartesi

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar

Roberts Gannaway’ın yönettiği ve Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen ile Curtis Armstrong’un seslendirdiği animasyon film Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar (Planes: Fire and Rescue), 29 Ağustos 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty, bir daha asla yarışamayacağını öğrenince alan değiştirmek zorunda kalıyor ve itfaiye uçaklarının dünyasına dalıyor. Dusty, kurtarma helikopteri Blade Ranger ve onun, aralarında neşeli hava tankı Dipper'ın, ağır yük helikopteri Windlifter'ın, emekli askeri nakil uçağı Cabbie'nin ve The Smokejumpers adıyla tanınan hayat dolu bir grup cesur arazi aracının bulunduğu ekibine katılıyor.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

29 Ağustos 2014 Cuma

Süper Baba

Ken Scott’un yönettiği ve Vince Vaughn, Cobie Smulders, Chris Pratt ile Simon Delaney’in oynadığı Süper Baba (Delivery Man), 29 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Sıradan bir hayat yaşayan David Wozniak, hayatta hiçbir sorumluluğu olmayan iyi kalpli bir adamdır. Ailesinin sahibi olduğu et şirketinde nakliyeci olarak çalışan David hayatına bir türlü yön veremez haldedir. Ta ki yıllar önce sperm bankasına yaptığı bağışlar sonrası bankaca yapılan bir hata nedeniyle 533 çocuğu olduğunu öğrenene kadar. 533 çocuktan 142 tanesi gerçek babalarının kim olduğunu öğrenmek için dava açmışlardır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

27 Ağustos 2014 Çarşamba

Fırtınanın İçinde

Steven Quale’in yönettiği ve Richard Armitage, Sarah Wayne, Matt Walsh ile Arlen Escarpeta’nın oynadığı Fırtınanın İçinde (Into the Storm), 22 Ağustos 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir gün içerisinde Silverton kasabası daha önce hiç görülmemiş hortumların şiddetli etkisiyle büyük bir yıkıma uğrar. Tüm kasabanın kaderi değişken fırtına ve hortum etkilerinin merhametine kalmıştır. Fırtına rotasını izleyen kasaba sakinleri ise daha beterinin henüz yaşanmadığını öngörmektedirler. Birçok insan fırtınadan korunacak sığınak ararken, bazıları da hayatta bir kez yakalanabilecek bir çekim gerçekleştirmek için fırtınanın girdabına doğru girmeye çalışırlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

26 Ağustos 2014 Salı

Betondaki Çatlaklar

Umut Dağ’ın yönettiği ve Murathan Uslu, Alechan Tagaev, Ivan Kriznjak ile Mehmet Ali Salman’ın oynadığı Betondaki Çatlaklar (Cracks in Concrete), 22 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Kurmaca Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Hapishanede geçirdiği on yıldan sonra Ertan, suç dünyasından uzak durarak yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir ancak kimseyi kendisine inandıramaz. Yıllardır görmediği oğlu Mikail ise müzisyen olmanın hayalini kurmaktadır ama başlangıçta ihtiyaç duyduğu parayı uyuşturucu satarak kazanmaya karar vermiştir. Ertan, oğlunu suç dünyasından korumak için kimliğini gizleyerek ona yaklaşmaya çalışır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Sürpriz Damatlar

Philippe De Chauveron’un yönettiği ve Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan ile Medi Sadoun’un oynadığı Sürpriz Damatlar [Qu'est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu? - Serial (Bad) Weddings], 22 Ağustos 2014'de Bir Film dağıtımıyla Limon Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Fransa'nın üst sınıf ailelerinden birine mensup olan Claude ve Marie Verneuil çiftinin dört güzel kızı vardır. Bu kızlardan Isabelle müslüman olan Rachid ile Odile Yahudi olan David ile ve Segolene de Chao isimli bir Çinli ile evlenir. Bu değişik kültürlerden damatları kabullenmekte güçlük çeken Claude ve Marie'nin tek ümitleri küçük kızları Laure'nin bir Katolik evliliği gerçekleştirmesidir.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

24 Ağustos 2014 Pazar

Çakma Polisler

Luke Greenfield’in yönettiği ve Damon Wayans Jr., Jake Johnson, Nina Dobrev ile Andy Garcia’nın oynadığı Çakma Polisler (Let's Be Cops), 22 Ağustos 2014’de The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Kolej yıllarından beri arkadaş olan Justin ve Ryan kostüm partisi olarak anladıkları partiye, Justin’in son oyununda kullandığı LAPD (Los Angeles Polis Departmanı) üniformalarıyla ile giderler. Biraz alay konusu olduktan sonra Hollywood sokaklarında yürümeye başladıklarında bir şey fark ederler. Kadınlar onlarla ilgileniyor, kötü adamlar emirlerine uyuyor ve en güzeli de, barmenler bedava içki veriyorlardır. Bunların nedeni tabiki üzerindeki üniformalarıdır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın

Robert Rodriguez ile Frank Miller’ın yönettiği ve Jessica Alba, Josh Brolin, Rosario Dawson ile Joseph Gordon Levitt’in oynadığı Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (Sin City: A Dame to Kill For), 22 Ağustos 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Cinema Group tarafından vizyona çıkarıldı.
Adaletin kol gezmediği bu karanlık şehirde, acımasız katiller kendilerinden ümitsizce intikam almak isteyenlerin tepesine binmek üzeredir. Hepsinin yolu, Günah Şehri’nin ünlü kulubü Kadie’s Club Pecos’da kesişir. Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi bütün karakterleri birbirine bağlayacak, Günah Şehri’nin sokakları bir kez daha aksiyon dolu karanlık bir maceraya ev sahipliği yapacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

22 Ağustos 2014 Cuma

Şef

Jon Favreau’nun yönettiği ve Jon Favreau, Sofia   Vergara, John Leguizamo ile Scarlett Johansson’ın oynadığı Şef (Chef), 22 Ağustos 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Carl Casper şık bir restoranda baş aşçıdır. Kendi mutfağına ait yemekleri nefistir ama lokantanın menüsüne bağımlı çalıştıkça yemeklerinin lezzeti düşüşe geçer. Önemli bir gurmenin yemekleri hakkında yaptığı olumsuz eleştiriler de Carl için bardağı taşıran son damla olur. Kariyerinde düşüşe geçtiğini hisseden Carl Casper´a tam da bu dönem ikinci el bir bir yemek karavanı al ve kendi işinin patronu ol teklifi gelir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Meleklerle Yaşamak

Yaradan dedi ki ;
Arzular gercekleşirler. Bazen hic ummadığınıiz bir anda. Arzu etmekle talep etmek arasinda hoş bir denge vardır. Tüm kalbinizle arzu edin ve arzunuzun gerçekleşeceğine inanın. Arzunuzu yeterince serbest bırakın kı gerçekleşebilsin. Arzular özgürce uçmayı severler.
Zamanlama, arzunuzla bire bir örtüşmeyebilir. Arzular gerçekleşecekleri zaman gerçekleşirler. Bazen siz ne kadar sabırsızsanız arzunuzun size cevap vermesi de o kadar zaman alır. Arzu etmek, dediğim dedik olmakla aynı anlama gelmez.
Arzularınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz! Ancak onlara yönelik olarak biraz rahat ve esnek olmanıiz gerekir. Her şeyden önemlisi hayatınız arzularınızın gerçekleşmesine bağlı değildir. Bazen tabii ki öyle görünür, ancak bu sahip olduğunuz, sahip olmaktan hoşlandığınız bir kanıdıir. Tüm arzularınızın gerçekleşmesinin, hemen gerçekleşmesinin çok acil bir durum olmasi hoşunuza gidebilir. Size kulak verilmesi hoşunuza gider. Ciddiye alınmak hoşunuza gider.
Peki sizin hangi yanınız ciddiye alınmak ister? Acaba bu o küçük, kabadayı ego olabilir mi? Ego etkilenilmekten, engellenmekten, hızının kesilmesinden hiç hazzetmez. Hemen anlaşmaya varmak ister o.
Arzularınızı, güneşli uzun bir günde oltanızı suya atarmışcasına atın havaya. Onları doğaya bırakın sadece ve doğa kendi işini yapsın Egodansa doğaya minnettar olmak daha hayırlıdır. Ego böyle sabırsız, huysuz bir tiptir işte.İki yaş çocuğunun olgunluğuna sahiptir o. Bazı iki yaş çocukları bile egonuzdan daha olgundur, bunu kabul ediyor musunuz? Ego ne istiyorsa onu ister ve hemen, şimdi ister. Mahrum edilmeyecektir, alıkonulmayacaktır o. Egonun oyuncağı olmayın. Onun kaybedecek bir şeyi yoktur ama sizin var.
Egonun büyük oynadığı bilinen bir şeydir. Oyun masasında oturan ve tüm parasıyla sizin paranızı alacak adamlardan biridir o. Sigarasını içer ve dumanını yüzünüze üfler. Özgür iradenizi alır ve sizi hizmetkarı haline getirir. Egonuza minnet içinde olmanız gerekmez. Sigara dumanı gibidir. Ego da sigara dumanı da nihayetinde uzaklaşıp giderler. Onun yoklamalarına cevap vermeseniz bile, oynayacak daha verimli sahalar bulacaktır. Onun bir kibri vardır sonuçta.
Arzulara gelirsek; kim egoyu arzu edebilir ki? Ancak pek çok kişi bunu yapmış olmalı yoksa ortalıkta bu kadar ego olmazdı değil mi? Egonuza karşı katı olun, arzularınıza karşı değil. Arzunuz, her bir dileğinizin anında kabul edilmesi olmasın. Arzunun kabulü, onun istediği zaman gerçekleşsin. Affedici bir arzu eden olun. Biraz unutkan olun.
Hiç kimse kendisine bir şeyler yaptırılmasından hoşlanmaz. Siz de. arzularıniza sahip çıkın ve onlara patronluk yapmanız için bir neden olmadığını bilin. Bir arzunuz gerçekleştiğinde memnun olun. Bu, daha fazla sayıda arzunun kapınıza gelmesini sağlamak için yeterince iyidir. Onları serbest bırakarak arzularınızın gerçekleşmesini kolaylaştırın. Bazı şeyler aceleye, zora gelmez. Arzular konusunda telaş etmek yumurtaları yere düşürüp de bir türlü tavaya ulaştıramamak gibidir.
Bırakın arzularınız bir süre Kainatta daireler çizsin. Yönlerini bulacaktır onlar. Aslında arzularınız  zaten yollarını biliyordur. Yoksa onlara nasıl, ne zaman, neresi olacağını siz mi söylemeye çalışıyordunuz?
Arzularınız uçurtmalar gibi olsun. Onlar da uçurtmalar gibi rüzgar tarafından yakalanacak ve sizin hiç düşünmediğiniz yollarla size geri ulaştırılacaktır. Anlaştık, değil mi?
Ceviren: Engin Zeyno Vural

15 Ağustos 2014 Cuma

Ben Kendim ve Annem

Guillaume Galienne’in yönettiği ve Guillaume Galienne, Andre Marcon, Françoise Fabian ile Diane Kruger’in oynadığı Ben Kendim ve Annem (Les Garçons et Guillaume a Table), 15 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Orta sınıfa mensup, huysuz Bayan Gallienne’in üç çocuğu vardır. İki çocuğunu “oğlum” diye seven Bayan Gallienne üçüncü çocuğuna “Guillaume” diye seslenmektedir. Bunun sonucu yaşı ilerledikçe Guillame, kendisini bir erkek çocuk olarak görmez. Bir anne nasıl böyle davranabilir? Bir dizi olayla Guillame, asıl kimliğini arayışa çıkar ve annesinin üzerinde bıraktığı zararlı etkisinden kurtulmaya çalışır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

9 Ağustos 2014 Cumartesi

Liseli Polisler 2

Phil Lord ile Christopher Miller’ın yönettiği ve Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare ile Ice Cube’un oynadığı Liseli Polisler 2 (22 Jump Street), 08 Ağustos 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Polis memurları Schmidt ve Jenko yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Ancak, Jenko spor takımında kendine bir kanka bulup, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmeye değil, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Öğrencilikten olgunluğa geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

8 Ağustos 2014 Cuma

Lucy

Luc Besson’un yönettiği ve Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Chai Min Sik ile Amr Waked’in oynadığı Lucy, 08 Ağustos 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
İnsanların beyin kapasitesinin çok küçük bir yüzdesini kullandığı biliniyor. Spekülatif bilim, yüzyıllardır insanın o sınırı aşması halinde neler olacağı konusunda tahminler yürütüyor. Aslında beynin bütün bölgeleri aynı anda etkin olsaydı bilincimize ve yeni keşfedilen yeteneklerimize ne olurdu? Film, bir insanın beyin kapasitesinin %100’ünün kilidini açtığında ve zihninin en uzak noktalarına erişim sağladığında gerçekten neler yapabileceği olasılığını inceliyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

3 Ağustos 2014 Pazar

Toprağa Uzanan Eller

Ömer Can’ın yönettiği ve Şerif Sezer, Nail Kırmızıgül, Melih Selçuk ile Medya İzgi’nin oynadığı Toprağa Uzanan Eller, 01 Ağustos 2014'de PinemArt Film dağıtımıyla Ömer Can Production tarafından vizyona çıkarıldı.
Toprak, Çukurova'ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin ortanca çocuğudur. Sekiz yaşında olmasına rağmen hiç okula gitmemiş ve nüfusu henüz çıkarılmamıştır. Ablası Zehra 15 yaşındadır ve yüklü bir başlık parası karşılığı babası tarafından dedesi yaşında bir adama sözlenmiştir. Toprak'ın küçük kardeşi Zeliha ise geçirdiği çocuk felci sonrası görme yetisini kaybetmiştir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

2 Ağustos 2014 Cumartesi

Attila Marcel

Sylvain Chomet’in yönettiği ve Guillame Gouix, Anne Le Ny, Bernadette Lafont ile Helene Vincent’in oynadığı Attila Marcel, 01 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
30’larındaki Paul, iki yaşından beri ona bakan iki aristokrat halasıyla Paris’te bir apartman dairesinde yaşamaktadır. Halalarının en büyük hayali, Paul’u bir piyano virtüözü olarak görmektir. Apartmanlarındaki Madame Proust ile tanışana dek dış dünya ile bağını kesen Paul, hayatın diğer yönlerini hiç deneyimlememiştir. Bu sıradışı kadının müzikle birlikte harmanlayarak Paul’a sunduğu bitki çayı, Paul’un bastırdığı hatıralarını bir bir su yüzüne çıkartır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

1 Ağustos 2014 Cuma

Keşke Burada Olsam

Zach Braff’ın yönettiği ve Zach Braff, Kate Hudson, Mandy Patinkin ile Pierce Gagnon’un oynadığı Keşke Burada Olsam (Wish I Was Here), 01 Ağustos 2014’de Bir Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Aidan, yetişkin sorumluluğunu pek de taşıyamayan iki çocuklu bir aile babasıdır. 35 yaşına gelmiş olmasına rağmen hayattaki yönünü bulamamıştır. Güzel karısı Sarah, kocasının aklı beş karış havada hallerine sinirlense de aileyi bir arada tutmaya çalışır. Babası torunlarının okul masraflarını ödeyemeyince, Aidan çocuklarını kendi eğitmeye karar verir. Onlara bildiklerini aktarmaya çalışırken, aslında kendisinin de hayata dair pek az şey bildiğini fark edecektir.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb