30 Eylül 2014 Salı

Kaşkarias (Musevi)


29 Eylül 2014 Pazartesi

Ben O Değilim

Tayfun Pirselimoğlu’nun yönettiği ve Ercan Kesal ile Maryam Zaree’nin oynadığı Ben O Değilim, 26 Eylül 2014'de M3 Film dağıtımıyla Zuzi Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Ben O Değilim'de kimlik değiştirmeye çalışan bir adamın hikâyesi. Nihat, bir hastanenin yemekhanesinde çalışan orta yaşlarda birisidir. Aynı yerde işe yeni başlayan Ayşe’nin aşikâr ilgisi karşısında bocalar ve sonunda O'nun daveti üzerine evine gider. Orada tuhaf bir sürprizle karşılaşacak ve hayatı tamamen değişecektir. “Biriyken başkası olma, ‘öteki’ haline gelme konusu hep ilgimi çekmiştir. Ben O Değilim ise tamamen bunun üzerine kurulu bir hikâye." - Tayfun Pirselimoğlu.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

28 Eylül 2014 Pazar

Adalet

Antoine Fuqua’nın yönettiği ve Denzel Washington, Morton Csokas, Chloe Grace Moretz ile David Harbour’un oynadığı Adalet (The Equalizer), 26 Eylül 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
McCall, Rus gangsterlerinin kontrolündeki Teri adında genç bir kızla karşılaştığında ona yardım etmesi gerektiğini düşünür. Emekliye ayırmış olan McCall’un içindeki adalet arzusu tekrar uyanır. Sahip olduğu gizli kabiliyetleri sayesinde güçsüzlere, onlara karşı gaddarca davrananlardan öç almak için yardım eder. Kimin sorunları varsa ve başka gidecek yeri yoksa, McCall yardım edecektir. O Adalet’tir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

27 Eylül 2014 Cumartesi

Aşka Dair

Kat Coiro’nun yönettiği ve Justin Long, Keir O'Donnell, Evan Rachel Wood, Peter Dinklage, Busy Philipps, Sam Rockwell, Vince Vaughn, Sienna Miller ile Brendan Fraser’ın oynadığı Aşka Dair (A Case of You), 26 Eylül 2014’de Mir Yapım dağıtımıyla Mir Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Genç yazar (Justin Long), güzel ve sıra dışı bir barista (Espresso uzmanı - Evan Rachel Wood) olan genç kadının facebook profilini inceledikten sonra kendisini kadının hayallerini süsleyen erkeğe dönüştürerek elde etmeye çalışır. Genç kadın yeni kişiliğine aşık olduğunda iki seçeneği vardır, ya rol yapmaya devam edecek ya da onu kaybetme riskini göze alacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

Aşk Tarifi

Lasse Hallström’ün yönettiği ve Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal ile Charlotte Le Bon’un oynadığı Aşk Tarifi (The Hundred Foot Journey), 26 Eylül 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Hindistan’dan uzaklaştırılmış olan Kadam ailesi, Fransa’nın güneyindeki Saint-Antonin-Noble-Val isimli köye yerleşir. Bu büyüleyici köy hem güzel hem de zariftir. Yerleşmek ve Maison Mumbai isimli Hint restoranını açmak için ideal bir yer olduğunu düşünürler. Ta ki Madam Mallory’nin işlettiği Michelin yıldızlı klasik Fransız restoranı Le Saule Pleureur’un sahibi bundan rahatsız olana kadar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

26 Eylül 2014 Cuma

Biz Babasız Büyüdük

Ahmet Çadırcı’nın yönettiği ve Uğur Can Tekin, Buse Merve Eroğlu, Mustafa Eker ile Umut Kurt’un oynadığı Biz Babasız Büyüdük, 26 Eylül 2014’de Akdeniz Sanat Filmcilik dağıtımıyla Akdeniz Sanat Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Babası askerde olan Alim, utangaç ve duygusal bir çocuktur. Bir gün babası kasabaya tayin edilen Selma’nın sınıfa gelmesiyle Alim’in hayatı değişecektir. Alim ve Selma’nın arkadaşlıklarının ilerlemesi üzerine çocuklar “Alim, Selma’yı seviyor” diye dedikodu çıkartırlar. Bunun üzerine Alim, Selma’yı kendinden uzaklaştırır. Alim yıllar sonra bir tatil yerinde çocukluk aşkına rastlar ama o yıllar artık geride kalmıştır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman

24 Eylül 2014 Çarşamba

Böcek

Bora Tekay’ın yönettiği ve Uğur Bilgin, Leyla Yüngül, Barış Yılmaz Gündüz ile Engin Karabacak’ın oynadığı Böcek, 19 Eylül 2014'de Roll Caption dağıtımıyla Konsey Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Çocukluk arkadaşı olan Uğur ve Barış DVD dükkanını işletmektedirler. Uğur, Barış’ın kuzeni, Engin’in de kızkardeşi olan Leyla’ya aşıktır, zaman zaman buluşurlar. Leyla’nın en büyük isteği Uğur’la yeni bir hayat kurmaktır fakat Uğur pek de yardımcı olamamaktadır. Daha kendi hayatını yoluna koyamadığından Engin’in karşısına çıkıp Leyla’yı nasıl isteyecektir? Barış, Uğur ve Leyla’nın başrollerinde oynadığı bir film çekmelerini önerir.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Kanunsuzlar

Barış Erçetin’in yönettiği ve Bülent Çolak, Orhan Eşkin, Umut Temizaş, Fatih Koyunoğlu, Sarp Bozkurt, Kerem Corogil, İsmail Oral, Erdinç Kurt, Levent İnanır, Rıza Sönmez, Aslı Altaylar, İhsan Gedik ile Zafer Atlı’nın oynadığı Kanunsuzlar, 19 Eylül 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Uzak Yakın Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İso ve Cengo kısa yoldan para kazanmanın yollarını arayan iki yakın arkadaştır. Aldıkları son iş aslında oldukça çok kolaydır. Sadece onlara verilen paketi başka bir şehre götürüp alıcıya teslim etmek. Ama şeytan boş durmaz. Paketin içinde ne olduğunun merakı korkudan ağır basar. İşte bu noktada onlar için macera başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman

23 Eylül 2014 Salı

Eğer Yaşarsam

R. J. Cutler’ın yönettiği ve Chloe Grace Moretz, Mireille Enos, Joshua Leonard ile Jamie Blackley’in oynadığı Eğer Yaşarsam (If I Stay), 19 Eylül 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Mia Hall, en zor kararın müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı arasında bir yol izlemek olacağını sanıyordur. Fakat bir araba yolculuğu her şeyi değiştirir. Şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır ve bu karar yalnızca geleceğini değil, nihai yazgısını da belirleyecektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

22 Eylül 2014 Pazartesi

Tersine

Faik Ahmet Akıncı’nın yönettiği ve Şenol İpek, Senem Hakkı, Cumhur Sarı ile Nuray Kanal’ın oynadığı Tersine, 19 Eylül 2014’de IFP dağıtımıyla Batı Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, insanların günlük yaşamında "eğer olsaydı" düşünceleriyle başlıyor. Bir sabah uyanıldığında erkeğin rolünü kadın, kadının rolünü de erkek almıştır. Erkekler evde oturup ev işi yapmakta çocuk büyütmektedir. Kadınlarsa dışarda çalışmaktadır yani evin reisi kadındır. Kadınlar işten arda kalan zamanlarını kahvelerde meyhanelerde arkadaşlarıyla geçirerek kazançlarını harcıyordur. Kadınlar kocaları üzerinde tahakküm kurmaktan geri kalmıyor, sık sık şiddete baş vuruyorlardır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

21 Eylül 2014 Pazar

Çilek

Günhan Emrah Sönmez’in yönettiği ve Azra Akın, Kadir Özdal, Bülent Şakrak ile Selen Öztürk’in oynadığı Çilek, 19 Eylül 2014’de Roll Caption dağıtımıyla Film Fabrikası tarafından vizyona çıkarıldı.
Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona platonik aşk besleyen Kaan. Çilek’in en büyük hayali İstanbul’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak, Kaan'ınsa Çilek’e aşkını ilan etmektir. İkisinin yolu bir gece Çilek’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri’ye ait olan barda kesişir. Hayri’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, İstanbul’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıra dışı bir maceraya sürüklenirler.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman

20 Eylül 2014 Cumartesi

Monako Prensesi Grace

Olivier Dahan’ın yönettiği ve Nicole Kidman, Tim Roth, Frank Langella ile Paz Vega’nın oynadığı Monako Prensesi Grace (Grace of Monaco), 19 Eylül 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, 20. yüzyılın ikonik prensesi Monako Prensesi Grace Kelly’nin 1 yıllık hayatına odaklanıyor. Kelly geçmişi ve o anki hali ile uzlaşmaya çalışıyor, sinemaya olan özlemi ve iki çocuk annesi, monarşik Avrupa Prensliği ve Prens III. Rainier’ın eşi görevleri arasında sıkışıyor. Hitchcock, Grace’in Hollywood’taki kariyerine dönme projelerinin tasarılarını hazırlarken o kişisel bir krizin içine düşüyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

19 Eylül 2014 Cuma

Dünyada 20.000 Gün

Iain Forsyth ile Jane Pollard’ın yönettiği ve Nick Cave, Kylie Minogue, Warren Ellis ile Ray Winstone’un oynadığı Dünyada 20.000 Gün (20.000 Days on Earth), 19 Eylül 2014’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.
40 yıldır müzik yapan şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nick Cave’in bir efsane olduğu kesin. Dahası, o bir kültür ikonu, senarist ve tarihin en ilginç sanatçılardan birisi. Bizi, Nick Cave’in alamet-i farikasına şahit olmamız için yaşamındaki 20.000. günü izlemeye davet eden filmde, sanatçının Kylie Minogue, Warren Ellis ve Ray Winstone gibi isimlerle yaşadığı anlardan samimi ve şık kesitler izliyoruz.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

15 Eylül 2014 Pazartesi

Stajyer Mafya

Eray Koçak’ın yönettiği ve Naz Elmas, Hilmi Cem İntepe, Lemi Filozof ile Abidin Yerebakan’ın oynadığı Stajyer Mafya, 12 Eylül 2014’de Özen Film dağıtımıyla 1 Sanat Yapımcılık A. Ş. tarafından vizyona çıkarıldı.
Birol ve Ayhan saf, temiz ve bir o kadar da beceriksiz iki çocukluk arkadaşıdır. Kahramanlarımız, Birol'un yıllardır sevdiği ama işsiz güçsüz olduğu için onu terk etmiş olan Gamze'nin düğününden çıkışta bir tesadüf sonucu İstanbul'un en büyük mafyasının adamları sanılmış, istemeden bu dünyaya adım atmak zorunda kalmışlardır. Sloganları "Hayat bir oyunsa bizde jeton çok" olan gençler, bir yandan hayatta kalmaya, bir yandan da bu dünyayı öğrenmeye çalışırlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

14 Eylül 2014 Pazar

Arabani

Adi Adwan’ın yönettiği ve Eyad Sheety, Daniella Niddam, Tom Kelrich ile Zuhaire Sabbagh’ın oynadığı Arabani, 12 Eylül 2014’de M3 Film dağıtımıyla İklim Film tarafından vizyona çıkarıldı.
40 yaşındaki Dürzi Joseph’in köyünden ayrılma sebebi Dürzi din kurallarına aykırı olarak Yahudi bir kadınla evlenmesidir. Joseph eşinden ayrılması sonrasında, 17 yıl sonra, Dürzi kabul edilmeyen 16 yaşındaki kızı Smadar ve 14 yaşındaki oğlu Eli adlı iki çocuğuyla beraber annesiyle yaşamak için köyüne geri döner. Joseph’in geri dönüşü kavgalara neden olur. Başta annesi Afifa onları kabul etmez ancak daha sonra fikrini değiştirir ve bütün köyün geleneksel kurallarına ve dini liderlerine karşı çıkar.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

13 Eylül 2014 Cumartesi

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı

Trish Sie’nin yönettiği ve Ryan Guzman, Briana Evigan, Misha Gabriel ile Izabella Miko’nun oynadığı Sokak Dansı 5: Rüya Takımı (Step Up All In), 12 Eylül 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Miami’li sokak dansçısı Sean Asa profesyonel dans hayatına atılmak için Hollywood’a yerleşmeye karar verir. Tam da bu sırada dans grubunun önderi Andie katıldıkları televizyon yarışmasında finale kaldıklarını ve Las Vegas’a gideceklerini söyler. Ekibin bazı üyeleri kendilerinin bu kadar büyük bir yarışmaya hazır olmadıklarını söylese de Sean ve Andie kararlarını vermişlerdir, yola çıkarlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

12 Eylül 2014 Cuma

Hedefteki Adam

Roger Donaldson’un yönettiği ve Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko ile Bill Smitroich’in oynadığı Hedefteki Adam (The November Man), 12 Eylül 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
‘Peter Devereaux, eski bir CIA ajanıdır. Sessiz bir emeklilik geçirirken çok kişisel bir görev için dışarı çekilir. Değerli tanık Alice Fournier’yi korumalıdır. Çok geçmeden bu görevin kendisini eski arkadaşı, CIA tarafından korunan David Mason karşısında hedef durumuna soktuğunu fark eder. Teşkilattaki köstebek şüpheleri artarken, Devereaux’nun güvenebileceği kimse yoktur. Kural ve sınır yoktur.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

11 Eylül 2014 Perşembe

Kaset İşi

Jake Kasdan’ın yönettiği ve Cameron Diaz, Jason Segel, Ro Corddry ile Ellie Kemper’in oynadığı Kaset İşi (Sex Tape), 05 Eylül 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Evli ve birbirlerine çok aşık olan Jay ve Annie, on yıllık beraberlik ve iki çocuktan sonra tutkularını kaybetmişlerdir. İlişkilerindeki tutkuyu geri getirmek için üç saatlik eğlenceli bir seks maratonu sırasında kendilerinin bir videosunu kaydederler. İlk başta harika bir fikir gibi görünen kayıt işi, bu en mahrem videolarının yayıldığını öğrendiklerinde büyük bir soruna dönüşür. Panikle, videonun yayılmasını durdurmak için çılgın ve macera dolu bir gece başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

10 Eylül 2014 Çarşamba

İnsan Avı

Anton Corbijn’in yönettiği ve Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe ile Robin Wright’ın oynadığı İnsan Avı (A Most Wanted Man), 05 Eylül 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Vahşice işkence görmüş yarı Çeçen, yarı Rus, bir göçmen, Almanya'nın Hamburg şehrindeki İslâm topluluğuna girer ve babasının haksız kazanılmış serveti üzerinde hak iddia eder. Alman ve ABD gizli servisleri bu konuya yakın ilgi gösterir. Zaman ilerleyip risk yükseldikçe taraflar bu en çok istenen adamın gerçek kimliğini ortaya çıkarma yarışına başlar. Ezilmiş bir kurban mı, yoksa yok etme eğilimli bir radikal midir?
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

1 Eylül 2014 Pazartesi

Belalı Rehine

Daniel Schechter’in yönettiği ve Jennifer Aniston, Isla Fisher, Will Forte ile Tim Robbins’in oynadığı Belalı Rehine (Life of Crime), 29 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Ordell Robbie ve Louis Gara, araba hırsızlığı yüzünden hapis yatan iki azılı suçludur. Hapishaneden çıktıklarında Detroit’in en ünlü ve zengin yatırımcılarından Frank Dawson’ın eşi Mickey Dawson’ı kaçırmak ve fidye istemek için ortak olurlar. Fakat Frank'in karısını istemediği anlaşıldığında Mickey Dawson daha büyük bir miktar için onu kaçıranlarla iş birliği yapıp büyük intikamını almaya karar verir ve her şey çok daha karmaşık bir hal alır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb