31 Ekim 2014 Cuma

Unutursam Fısılda

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah ile Mehmet Günsür’ün oynadığı Unutursam Fısılda, 29 Ekim 2014'de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarıldı.
Ayperi ve Tarık, küçük bir kasabada kaderin bir araya getirdiği iki gençtir. Kalbinin en derininde saklanan müzik aşkı, Tarık’la birlikte Ayperi'nin karşısına dikilir. Herkesten saklı hayaller, Tarık’ın besteleri ve Erhan’ın desteğiyle zirveye giden bir yolculuğa dönüşür. Ayperi, Tarık ve Erhan’ın İstanbul'daki şöhret dolu hayatları, onları hayallerinden uzaklaştırır. Ayperi, günün birinde kendini kasabasına bir bavulla dönerken bulacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

27 Ekim 2014 Pazartesi

Oflu Hoca'nın Şifresi

Adem Kılıç’ın yönettiği ve Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür ile Didem Balçın’ın oynadığı Oflu Hoca'nın Şifresi, 31 Ekim 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Üçgen Yapımevi tarafından vizyona çıkarılıyor.
Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, abuk sorulara yanıt vermekte, yöredeki her dişi için bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını zaptetmeye çalışmaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Hoca’nın da gençliğinde futbol oynadığı Doğanspor Kulübü'ne bir başkan gerekmektedir. Oflu Hoca ile hiçbir özellik taşımayan ve güven vermeyen Müteahhit Ahmet'in başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

26 Ekim 2014 Pazar

Unutursam Fısılda

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah ile Mehmet Günsür’ün oynadığı Unutursam Fısılda, 29 Ekim 2014'de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarılıyor.
Ayperi ve Tarık, küçük bir kasabada kaderin bir araya getirdiği iki gençtir. Kalbinin en derininde saklanan müzik aşkı, Tarık’la birlikte Ayperi'nin karşısına dikilir. Herkesten saklı hayaller, Tarık’ın besteleri ve Erhan’ın desteğiyle zirveye giden bir yolculuğa dönüşür. Ayperi, Tarık ve Erhan’ın İstanbul'daki şöhret dolu hayatları, onları hayallerinden uzaklaştırır. Ayperi, günün birinde kendini kasabasına bir bavulla dönerken bulacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

23 Ekim 2014 Perşembe

Albatrosun Yolculuğu

Cengis T. Asiltürk’ün yönettiği ve Salih Bolat, Ufuk Kaplan, Şenol İpek ile Ercan Kesal’ın oynadığı Albatrosun Yolculuğu, 17 Ekim 2014'de SETEM Akademi dağıtımıyla adg Film Production tarafından vizyona çıkarıldı.
Filmde, bir şairin serüven dolu yaşamı anlatılıyor. Bu serüvenin arka plânında ise aşkların, sahtekârlıkların, mutsuz aşıkların, kanun kaçaklarının, yaşamın kıyısına tutunmuş kişilerin serüvenleri yorucu olmayan biçimde, şiirsel bir sinema dili ve panoromik görüntülerle gözler önüne seriliyor. Görünürde anlatılan aşk ve tutku hikâyesinin arkasında toplumun şairlere ve sanatçılara bakışı ve baskısı sorgulanıyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman

Balık

Derviş Zaim’in yönettiği ve Bülent İnal, Sanem Çelik, Gizem Akman ile Myroslava Kostyeva’nın oynadığı Balık, 17 Ekim 2014'de M3 Film dağıtımıyla Marathon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Balık, insan doğa ilişkisi üzerine odaklanıyor. Bir gölün kıyısındaki küçük ve güzel bir balıkçı köyünde yaşayan balıkçı ailesinin hayatı doğa ile savaşa girişince yön değiştiriyor. Doğanın hor kullanılmasını ve insanın bundan zarar görmesi meselesini konu edinen film, doğa ile arasına eski zamanlarla kıyaslandığı zaman daha fazla mesafe koyan insanoğluna, doğaya karşı işlediği kabahati, mütevazi bir anımsatma girişimi olarak nitelenebilir.
Basın Bülteni: 1 / 2
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

22 Ekim 2014 Çarşamba

İncir Reçeli 2

Aytaç Ağırlar’ın yönettiği ve Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Ahmet Uz, Selim Akgül, Sinan Çalışkanoğlu ile Tuğba Sarıünal'ın oynadığı İncir Reçeli 2, 17 Ekim 2014'de UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Duygu'yu kaybettikten sonra derin bir yalnızlığın içine giren Metin, bir barda şarkılar söyleyerek ve yitirdiklerinin yasını tutarak yaşamını sürdürür. İncir Reçeli 2 hem modern bir aşk hikâyesi, hem de hayata yeniden tutunmanın öyküsü.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

Yargıç

David Dobkin’in yönettiği ve Robert Downey Jr., Vera Farmiga, Robert Duvall, Billy Bob Thornton’un oynadığı Yargıç (The Judge), 17 Ekim 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Yargıç (The Judge) adlı yeni filminde Robert Downey Jr., Hank Palmer adlı büyük şehirde yaşayan ve çalışan başarılı bir avukatı canlandırıyor. Hank Palmer, çocukluğunu geçirdiği kasabaya, kasabanın Yargıç’ı olan babası cinayetle suçlandığında geri döner. Araları pek iyi olmasa da, babasının davasının ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Hank, yıllar önce koptuğu ailesi ile de tekrar biraraya gelmenin yollarını bulacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

21 Ekim 2014 Salı

Üç, İki, Bir... Kestik

Kerem Sarı’nın yönettiği ve Mustafa Kılınç, Evren Maral, Nuri Yiğit ile Recep Yener’in oynadığı Üç, İki, Bir... Kestik, 17 Ekim 2014’de Hilal Film Dağıtım dağıtımıyla Makas Film - Zayka Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Küçük bir Ege köyünde yaşayan köylü genci Süleyman Oturak sinemaya delicesine tutkundur. Süleyman katıldığı çekilişten çıkan kamera ile ekibini oluşturup bir film yaparak dünyaya derdini anlatmanın peşindedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

20 Ekim 2014 Pazartesi

Unutulmaz Aşk

Michael Hoffman’ın yönettiği ve Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey ile Liana Liberato’nun oynadığı Unutulmaz Aşk (The Best of Me), 17 Ekim 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İki eski lise aşkı olan ve 20 yılın ardından sevdikleri bir arkadaşlarının cenazesi için geldikleri küçük kasabalarında yeniden biraraya gelen Dawson ve Amanda'nın hikâyesi. Bu buruk biraraya gelişleri, unutamadıkları aşkı yeniden ateşler. Ancak çok geçmeden, 20 yıl önce onları ayrılmaya zorlayan güçlerin hâlâ yaşamakta olduğunu ve bugün çok daha büyük bir tehlike yarattığını fark ederler.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

17 Ekim 2014 Cuma

Hayata Dair

*Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme.
* İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.
* Kimseye yalvarma.
* Asla dönüp arkana bakma.
* Sır tutmasını bil.
* Dostlarının yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı. Sevgilin için dostlarını, dostların için sevgilini satma.
* Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.
* Bir ilişkiyi kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama.
* Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et.
* Seni dinleyip anlamaya niyetli olmayanlarla tartışma.
* Emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme.
* Eğer verdiğin o kişide kalmıyorsa ikinci bir sır şansı verme.
* Kendini öven insanlardan kaç.
* Karşındakinin doğruyu söylediğini varsayma.
* Kendine saygını yitirmene neden olacak hiçbir şey yapma.
* Sorunun olduğunda insanlar zaman ayırıp seni dinliyorsa onların öğütlerini gözardı etme.
* Göz göre göre su birikintilerine taş atma, mutlaka üzerine sıçrar.
* Gözyaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.
* Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma.
* Kendini sev.
* Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.
* Dostluğunla yetinmeyenler için hiçbir fedakarlık yapma.
* İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın insanların değerini bil.
* Kimseye taşıyabileceğinden fazla değer verip bununla övünmesine fırsat verme.
* İstediğini almak için asla duygu sömürüsü yapma.
* Sana duyulan sevgiyi ve güveni istismar etme.

16 Ekim 2014 Perşembe

Kayıp Kız

David Fincher’ın yönettiği ve Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris ile Tyler Perry’nin oynadığı Kayıp Kız (Gone Girl), 10 Ekim 2014’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Eski bir New York’lu yazar olan Nick ve karısı “havalı kız” Amy. Beşinci evlilik yıldönümlerinde Amy kaybolur ve evlilikleri bir gizeme dönüşür. Nick şüphe uyandırıcı davranışları yüzünden bir numaralı şüpheli olur. Amy, ölü ya da diri bulunabilmesi medya çılgınlığının övülen malzemesi haline gelir. Nick ve Amy’nin bu romantik birlikteliği Amy’nin kaybolması ile bir Amerikalı suç hikâyesine dönüşür.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Seçilmiş

Phillip Noyce’un yönettiği ve Jeff Bridges, Meryl Streep, Brenton Thwaites ile Alexander Skarsgard’ın oynadığı Seçilmiş (The Giver), 10 Ekim 2014’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Jonas, toplumun bütün anılarını elinde bulunduran The Giver’la zaman geçirmeye başladıkça ölümcül gerçekleri keşfetmeye başlar. Bu yeni bilginin gücüyle, riskin sandığından daha büyük olduğunu ve bunun hem kendisi hem de sevdikleri için bir ölüm kalım meselesi olduğunu fark eder. Jonas onları korumak için, daha önce hiç kimsenin kaçamadığı toplumdan kaçması gerektiğini bilmektedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

15 Ekim 2014 Çarşamba

Sihirli Ay Işığı

Woody Allen’ın yönettiği ve Eileen Atkins, Colin Firth Marcia Gay Harden ile Hamish Linklater’ın oynadığı Sihirli Ay Işığı (Magic in the Moonlight), 10 Ekim 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Stanley, arkadaşı Howard'ın isteğiyle Catledge ailesinin malikanesine gider. Aile, anne Grace, oğlu Brice ve kızı Caroline’dan meydana gelmektedir. Stanley'in amacı, Orada kalmakta olan medyum Sophie’nın foyasını meydana çıkarmaktır. Grace, Sophie’nin ölen kocasıyla temas kurmasına yardımcı olabileceğinden emindir. Sonrasında karakterleri sersemleten ve şaşırtan sihirli bir dizi olay olur.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Evrim

Wally Pfister’in yönettiği ve Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany ile Kate Mara’nın oynadığı Evrim (Transcendence), 10 Ekim 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Dr. Caster insana ait tüm bilgi ve hareketlerin bir bilgisayar tarafından da yapılabilmesi için yapay zeka çalışmaları yapmaktadır. Caster, radikal grupların bir numaralı hedefi haline gelmiştir, bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will'in beynini gelişmiş bir süper bilgisayara entegre eder. Will'in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer ve mücadele başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

5 Ekim 2014 Pazar

Pek Yakında

Cem Yılmaz’ın yönettiği ve Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt ile Emin Gürsoy’un oynadığı Pek Yakında, 02 Ekim 2014'de Warner Bros dağıtımıyla CMYLMZ - Fikirsanat tarafından vizyona çıkarılıyor.
Eski bir figüran olan korsan DVD.ci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan ‘Şahikalar: Kötülüğün Sonu’ isimli bir filmi çekmeye soyunurlar. Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

4 Ekim 2014 Cumartesi

Prens

Brian A. Miller’nin yönettiği ve Bruce Willis, Jason Patric, Jessica Lowndes ile John Cusack’ın oynadığı Prens (The Prince), 03 Ekim 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Emekliye ayrılan tetikçi kızı kaçırılınca eski işine geri dönmek zorunda kalır. Kızını kurtarmak için eski rakibi ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb