30 Mart 2015 Pazartesi

İçimdeki İnsan

Aydın Sayman’ın yönettiği ve Vedat Erincin, Suavi Eren, Menderes Samancılar ile Füsun Demirel’in oynadığı İçimdeki İnsan, 27 Mart 2015'de M3 Film dağıtımıyla DE Yapımcılık tarafından vizyona çıkarıldı.
Gazeteci-yazar Nuri, uzun yıllar sonra doğup büyüdüğü taşra kentine gelir. Amacı, babadan kalan bir bahçeyi satıp İstanbul’a geri dönmektir. Kentte eski arkadaşı Sabri ile karşılaşır. Yazar bahçe satışını gerçekleştirir. Sabri ise çalıştığı devlet dairesinde bir psiko-travma geçirmektedir. Eline geçirdiği ağır bir nesne ile ansızın şefinin kafasını parçalar. Dairedeki iş arkadaşları Nejla, Hulusi ve diğerleri dehşet içindedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
             Fragman
IMDb

29 Mart 2015 Pazar

Güvercin Uçuverdi

Selami Genli ile Onur Koçal’ın yönettiği ve Atalay Demirci, Gökhan Yıkılkan, Ali Erkazan ile Salih Kalyon’un oynadığı Güvercin Uçuverdi, 27 Mart 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarıldı.
Yüksel Güvercin, yıllar önce geçirdiği bir kaza sonucu kör olan annesiyle birlikte yaşamaktadır. Annesi oğlunun pilot olduğunu zannetmektedir ve en büyük arzusu gözleri açıldığında oğlunun uçağında uçabilmektir. Yüksel ise annesine söylemek zorunda kaldığı bu beyaz yalanı temizlemek için bir an önce pilot olmalıdır. Çünkü annesinin göz ameliyatına sayılı günler kalmıştır. Yüksel'in diğer sorunu ise ilk aşkı olan Sema’yla evlenebilmektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
             Fragman
IMDb

28 Mart 2015 Cumartesi

Geronimo

Tony Gatlif’in yönettiği ve Celine Sallette, Rachid Yous, David Murgia ile Nailia Harzoune’un oynadığı Geronimo, 27 Mart 2015'de M3 Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Fransa’nın güneyi. Genç bir sosyal eğitimci olan Geronimo, St. Pierre mahallesinin gençleri arasındaki gerilimi yatıştırmaya çalışmaktadır. Türk kökenli genç bir kız olan Nil Terzi’nin görücü usulü evliliğinden kaçıp, çingene sevgilisi Lucky Molina’nın kollarına koştuğunda mahallenin havası değişir. Onların kaçışıyla iki grup arasındaki düşmanlık da alevlenir. Geronimo olup bitenlere kayıtsız kalamaz ve tarafları yatıştırmak için kolları sıvar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
              Fragman
IMDb

Bizim Hikaye

Yasin Uslu’nun yönettiği ve Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir ile Burcu Kıratlı’nın oynadığı Bizim Hikaye, 27 Mart 2015’de Chantier Films dağıtımıyla Alaaddin Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İsmail, yazdığı bir kitaptan dolayı 12 Eylül 1980 döneminde cezaevine düşer. Karısı Nimet hamiledir ve iki çocuğuyla kimsesiz kalmıştır. Üç sene sonra kocasının ölümü onu iyice yalnızlaştırır. Üç çocuğunu büyütür ve okutur. Avukat olan büyük oğlu Ahmet babasının haksız yere yattığını ve hiçbir suçu olmadığını söyleyerek dava açıp babasının günlüğünü alır ve iade-i itibar davası açar. Ahmet’in yarınını bu dava belirleyecektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman: 1 / 2 / 3
IMDb

27 Mart 2015 Cuma

Danny Collins

Dan Fogelman’ın yönettiği ve Al Pacino, Annette Bening, Bobby Cannavale ile Jennifer Garner’ın oynadığı Danny Collins, 27 Mart 2015’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yaşı ilerlemekte olan rock yıldızı Danny Collins görünürde her şeye sahiptir. Yıllarca yorucu bir hayat sürmesi, başarısız ilişkiler, beste yapamamak ve her gece aynı şarkıları seslendirmek, zamanın çılgın rockçısında olumsuz etkilerini göstermeye başlamıştır. Çıkacağı son turnesini iptal eder ve New Jersey’nin küçük bir kasabasında bir otele yerleşerek, müziğe olan sevgisini ve yıldızlık yolunda ihmal ettiği ailesini yeniden keşfetmeye çalışır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

24 Mart 2015 Salı

Fokus

Glenn Ficarra ile John Requa’nin yönettiği ve Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro ile Gerald McRaney’in oynadığı Fokus (Focus), 20 Mart 2015’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Deneyimli aldatmaca ustası Nicky, acemi dolandırıcı Jess'e ilgi duymaktadır. Nicky, Jess’e işin inceliklerini öğretirken, Jess tedirgin edici ölçüde yakınlaşınca, Nicky ilişkiyi birden bire keser. Üç yıl sonra, eski aşk Buenos Aires’te ortaya çıkar. Jess, Nicky’nin en son ve oldukça tehlikeli tezgâhının en kritik noktasında onun plânlarını alt üst, mükemmel dolandırıcıyı ise allak bullak eder.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

23 Mart 2015 Pazartesi

Kocan Kadar Konuş

Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ve Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu, Şebnem Sönmez, Bora Akkaş, Cem Kılıç ile Enis Arıkan’ın oynadığı Kocan Kadar Konuş, 20 Mart 2015’de UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, otuz yaşına gelmiş ve şimdiye kadar karşı cins ile sağlıklı hiçbir ilişki kuramamış olan Efsun’un yıllar sonra lise aşkıyla karşılaşmasını ve aile üyelerinin verdiği direktiflerle onu evlenmeye ikna etme çabası sırasında başına gelen olayları konu alıyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

22 Mart 2015 Pazar

The Gunman

Pierre Morel’in yönettiği ve Sean Penn, Javier Bardem, Idris Alba, Mark Rylance, Jasmine Trinca, Blanca Star Olivera, Jorge Leon Martinez, Daniel Westwood, Deborah Rosan, Angela Fuente ile Elia Diaz’in oynadığı The Gunman, 20 Mart 2015’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Eski kurumu onun karanlık geçmişini silmeye karar verince eski bir ajan olan Jim, kendini kaçınılmaz bir aksiyon içinde bulur. Tabii ki deneyimli ajan olan Jim iyi bir savaş vermeden pes etmeyecektir. Ama karşısında eski ortağı Felix olunca şans ondan yana olmayacaktır. Filmde Penn silah koleksiyonunu bir sanata dönüştürüyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

21 Mart 2015 Cumartesi

İkinci Bir Şans

Susanne Bier’in yönettiği ve Nikolaj Coster Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie ile May Andersen’in oynadığı İkinci Bir Şans (En Chance Till - A Second Chance), 20 Mart 2015’de M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Tecrübeli polis Andreas, eşi Anna ve yeni dünyaya gelen bebekleri ile mutlu bir hayat sürmektedir. Andreas, ortağı ve yakın arkadaşı Simon ile beraber bir gün bir aile içi şiddet suçuna müdahaleye gider. Eski bir mahkum olan Tristan ile kız arkadaşı Sanne’nin de küçük bir bebeği vardır. Bu olay, kritik bir karar vermek zorunda kalan Andreas’ın bütün hayatını ve adalet kavramına bakışını derinden etkileyecektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

20 Mart 2015 Cuma

Kuralsız

Robert Schwentke’nin yönettiği ve Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer ile Jai Courtney’in oynadığı Kuralsız (The Divergent Series: Insurgent), 20 Mart 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Hikâyenin başında Jeanine anlaşılamaz beş köşeli ve her yanında bir topluluğun mührü olan kilitli bir kutu keşfeder. Kutunun, gelecek için bir mesaj taşıdığına ve ancak beş topluluğun özelliğini taşıyan bir Uyumsuz tarafından açılacağına inanan Jeanine, Uyumsuzları avlamaya başlar ve onları kutuyu açmaları için bir dizi teste tabi tutar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

18 Mart 2015 Çarşamba

Selam: Bahara Yolculuk

Hamdi Alkan’ın yönettiği ve Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan ile Merve Sevi’nin oynadığı Selam: Bahara Yolculuk, 13 Mart 2015'de Mars Dağıtım dağıtımıyla Panoramik Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İsmail öğretmen, kendini eğitime adamış gönül kahramanlarından biridir. Fakat Kırgızistan’da yepyeni ve umut dolu bir hikâye yazmak, İsmail’in beklediği kadar kolay olmayacaktır. Her şeye rağmen İsmail öğretmen ve eşi Sevgi Hanım çıktıkları yoldan dönmeyecek ve Tanrı Dağları’nın eteklerinde bu hikâyeyi tamamlamak için canları pahasına bile olsa sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Çünkü onlar koca yürekli insanlardır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

17 Mart 2015 Salı

Mandıra Filozofu İstanbul

Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği ve Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Günnihal Demir ile Abdullah Şahin’in oynadığı Mandıra Filozofu İstanbul, 13 Mart 2015’de Cine Film dağıtımıyla Mint Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Gökova’nın Çökertme Koyu’nda tüm hırslardan arınmış bir şekilde yaşayan Mustafaali babasının hastalığı nedeniyle İstanbul’a gelmek zorunda kalır. "Ben böyle hayata karşıyım" diyen bu garip köylü ile karşılaşması İstanbul için hiç de iyi olmaz. O gelene kadar kendi doğrularıyla mutlu mesut yaşayan İstanbul’un kafası iyice karışır. Niceleri gelip de yenememiştir onu, bu adam kimdir ki böyle dalga geçebilmektedir yirmi milyonluk koca devle?
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

16 Mart 2015 Pazartesi

Bana Adını Sor

Taner Gündöner’in yönettiği ve Engin Hepileri, Özge Borak, Barış Hayta ile Cihat Tamer’in oynadığı Bana Adını Sor, 13 Mart 2015'de Mars Dağıtım dağıtımıyla Mahzen's Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yetiştirme yurdunda birlikte büyüyen Yasemin ve Hakan hiç ayrılmamıştır. Aralarındaki bağı bu kadar kuvvetli yapansa Yasemin’in Hakan’a tek taraflı hissettiği duygulardır. Beklemedikleri bir anda Merve’nin hayatlarına girmesiyle Hakan’ın da Yasemin’in de hayatı değişir. Fakat Hakan’ı bekleyen ve hepsinin hayatını sonsuza kadar değiştirecek kötü bir sürpriz vardır. Bir yanda sabırlı bir aşık, diğer yanda her şeyden, vazgeçmeyi göze almış bir kadın.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

15 Mart 2015 Pazar

Kingsman: Gizli Servis

Matthew Vaughn’ın yönettiği ve Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine ile Mark Hamill’in oynadığı Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service), 13 Mart 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Henüz beş yaşında iken Eggsy, babasını gizli bir askeri görevde kaybeder. Ailesi bir madalyayla ödüllendirilir ve bir kere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. 17 yıl sonra Eggsy, işi olmayan bir gençtir. Trafikte tutuklanınca madalyayı kurtulmak için kullanır. Onu kurtaran Harry kusursuz bir ajandır ve hayatını Eggsy’nin babasına borçludur.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

14 Mart 2015 Cumartesi

Prenses Kaguya Masalı

Isao Takahata’nın yönettiği ve Chloe Grace Moretz, James Caan, Mary Steenburgen ile Darren Criss'in seslendirdiği animasyon film Prenses Kaguya Masalı (The Tale of the Princess Kaguya), 13 Mart 2015’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir zamanlar, bir orman köyünde yaşlı bir oduncu yaşarmış. Bu oduncunun, yaşlı karısından başka kimsesi yokmuş. Yine bir gün ormanda bambu kesmekle uğraşırken yerden bir bambunun filizlendiğini ve büyüdüğünü görmüş. Merakla bambunun yanına gidince, bambunun tomurcuklanıp açıldığını ve içinden minik bir prenses çıktığını fark etmiş.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

13 Mart 2015 Cuma

Sindirella

Kenneth Branagh’ın yönettiği ve Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden ile Stellan Skarsgard’ın oynadığı Sindirella (Cinderella), 13 Mart 2015’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Çok sevdiği babasına destek olmak isteyen Ella üvey annesini ve kızları Anastasia ve Drisella'yı evlerinde dostça karşılar. Ama Ella’nın babası ansızın ölünce, kendisinin kıskanç ve zalim yeni ailesinin insafına kaldığını görür. Sonunda küllerle kaplı bir hizmetçiden başka bir şey olmaz. Adı Sindirella olarak değiştirilen Ella umudunu hiç bir zaman yitirmeyerek, kendisine yapılan kötülüklere rağmen cesur ve nazik olmaya kararlıdır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

9 Mart 2015 Pazartesi

Bir Varmış Bir Yokmuş

İlksen Başarır’ın yönettiği ve Mert Fırat, Melisa Sözen, Hare Sürel ile Mustafa Uzunyılmaz’ın oynadığı Bir Varmış Bir Yokmuş, 06 Mart 2015'de Mars Dağıtım dağıtımıyla Kutu Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının dokunaklı hikâyesi. Bir şarkıyı beğenirsiniz çünkü onu yazan bir şekilde size dokunmuştur. Nehir'in peşine düştüğü şarkıda ise sonu olmayan bir yol Ozan'a çıkmaktadır. Birinin kararlılığı ile diğerinin gelgitleri arasında sıkışıp kalan ilişkileri, aslında biraz da yetişkinlerin elinde kalan son tatlı masaldır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

8 Mart 2015 Pazar

Büyük Gözler

Tim Burton’un yönettiği ve Amy Adams, Christopher Waltz, Krysten Ritter ile Jason Schwartzman’in oynadığı Büyük Gözler (Big Eyes), 06 Mart 2015'de Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Karısının ortaya koyduğu eserleri sahiplenen Walter Keane, şöhreti yakaladıktan sonra eşi Margaret’i gölgede bırakır. Yaptığı tabloların birisi için bile “Benim tablom” diyemeyen Margaret, kocasına karşı bir savaş vermeye başlar. Büyük Gözler, Margaret’ın bir sanatçı olarak uyanışını, resimleriyle yakaladığı iz bırakan başarısını ve uluslararası üne kavuşmuş eşiyle yaşadığı çalkantılı ilişki sürecini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Kadın

 Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.
İçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor:
"Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla". Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.
Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
Çocuklarını uyandırıyor.
Elbiselerini hazırlıyor.
Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
Beslenme çantalarını hazırlıyor.
Çocukları okula götürüyor.
Eve dönüp, evi toparlıyor.
Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.
Bu arada öğlen oluyor.
Evi süpürmeye başlıyor.
Eşyaların tozunu alıyor.
Mutfağı siliyor.
Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
Yolda onlarla sohbet ediyor.
Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını
sağlıyor.
Süt ve kek getiriyor.
Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını
fark ediyor.
Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
Salata malzemelerini yıkıyor.
Pilav için pirinci ıslatıyor.
Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten
sonra çocukları yatırıyor.
Onlara hikaye okuyor.
Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor Biraz vakit geçirdikten sonra yatak odasına yatmaya gidiyor..
Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor :
'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'
Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti: :
'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek
zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın.

7 Mart 2015 Cumartesi

Yeni Dünya

Caner Erzincan’ın yönettiği ve Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Soner Erzincan ile Cenan Çamyurdu’nun oynadığı Yeni Dünya, 06 Mart 2015'de Chantier Films dağıtımıyla FG Digital tarafından vizyona çıkarıldı.
Yeni Dünya'da, Down sendromlu bir çocuk ile taşradan İstanbul'a gelen ailesinin hikâyesi anlatılıyor. Aynı zamanda şehir hayatının insan ilişkileri üzerindeki etkisi konu ediliyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Havana'ya Dönüş

Laurent Cantet’in yönettiği ve Isabel Santos, Jorge Prugorria, Fernando Hechevarria, Nestor Jimenez, Pedro Julio Diaz Ferran ile Carmen Solar’ın oynadığı Havana'ya Dönüş (Return to Ithaca), 06 Mart 2015’de M3 Film dağıtımıyla Filma Ltd. tarafından vizyona çıkarıldı.
Amadeo, Madrid’de tam 16 yılını sürgünde geçirmiştir. Aradan geçen bunca zamandan sonra Havana’ya dönen Amadeo bir gün batımında 4 eski arkadaşıyla buluşur. Şafağa kadar konuşacak çok şeyleri vardır. Kübalı edebiyatçı Leonardo Padura’nın dünyaca ünlü romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Altın Palmiye’li sinemacı Laurent Cantet üstleniyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

6 Mart 2015 Cuma

Çekmeceler

M. Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yönettiği ve Ece Dizdar, Tilbe Saran, Taner Birsel ile Nilüfer Açıkalın’ın oynadığı Çekmeceler, 06 Mart 2015'de Pinema Film dağıtımıyla Cam Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, oyuncu bir anne-babanın kızı Deniz’in öyküsünü “oyun” motiflerinin yardımıyla perdeye aktarıyor. 32. yaş gününün gecesinde, kanlar içinde hastaneye kaldırılan Deniz’in, sıkça geçmişe döndüğü yoğun rehabilitasyon sürecinde, ruhundaki kilitli çekmeceler açılacak. Kız çocuk ve ergen cinselliğinin neresinden tutacağını bilemeyen anne - babanın, kendi kompleksleri arasında kızlarının bedeninde ve ruhunda açtıkları yaralar ortaya çıkacak.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

Asabiyim Ben

Damian Szifron’un yönettiği ve Ricardo Darin, Oscar Martinez, Leonardo Sbaraglia, Dario Grandinetti, Erica Rivas, Maria Marull, Monica Villa ile Rita Cortese’in oynadığı Asabiyim Ben (Relatos Salvajes - Wild Tales), 06 Mart 2015'de Özen Film dağıtımıyla Özen Film - Umut Sanat tarafından vizyona çıkarıldı.
Öfke ile yoğrulmuş bir toplumda, aşklar, nefretler, intikamlar. Satın alınan şereflerin gölgesinde kanunların çaresiz bıraktığı insanların öfkesi ve tepkisi. Yolsuzluğun ve karmaşanın kol gezdiği bir ülkede, muhteşem düğünler, öç ve ölüm dansları. Garip gelecek size, ancak şaşıracaksınız ve güleceksiniz ağlanacak halimize.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

2 Mart 2015 Pazartesi

8 Saniye

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği ve Esra İnal, Fırat Çelik, Fahri Yardım ile Mehmet Kurtuluş’un oynadığı 8 Saniye, 27 Şubat 2015'de Warner Bros. dağıtımıyla Böcek Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Berlinli Türk kızı olan Esra, iki hayat yaşar. Beş kardeşin en küçüğüdür. Özel ilişkilerinde kendisini kapana kısılmış hissetmektedir. Dayatılan kurallarla çatışan Esra, bir şeylerin eksik ya da yanlış olduğu hissinden kurtulamamaktadır. Rüyalarında ise arzusu, çocukluğundan beri rüyalarına giren gizemli adamı bulmaktır. Ancak rüyalarında ne kadar bilinçlenir, ne kadar gerçeği kavrarsa, gündelik hayatına etkisi o kadar artar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

1 Mart 2015 Pazar

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)

Alejandro Gonzalez Inarritu’nun yönettiği ve Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton ile Andrea Riseborough’un oynadığı Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi), 27 Şubat 2015’de The Moments Entertainment - M3 Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Oyunun açılış gecesinde baş aktör provalar sırasında yaralanır ve yeri doldurulması gerekir. Baş aktrist Lesley'in önerisi ile hasılat garantili Mike Shiner baş aktörlüğe getirilir. Mike sahneye çıkmaya hazırlanırken kız arkadaşı ve oyuncu Laura, kızı ve onun kişisel asistanı Sam ve her şeyi düzenlemeye çalışan eski karısı Sylvia ile uğraşmak zorundadır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb