31 Ağustos 2015 Pazartesi

Aşkın Ritmi

Max Joseph’in yönettiği ve Zac Efron, Emily Ratajkowski, Wes Bentley ile Shiloh Fernandez’in oynadığı Aşkın Ritmi (We Are Your Friends), 28 Ağustos 2015’de Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Hollywood’da geçen film, büyük bir yıldız olmak isteyen 23 yaşındaki yakışıklı DJ Cole’un hikâyesini konu alıyor. Cole’un hayatı, DJ James ile tanışmasıyla karmaşık bir hal alır. Çünkü Cole, James’in güzel kız arkadaşına aşık olmaya başlar. Yasak ilişkisinin derinleşmesi ve arkadaşlarıyla arasının eskisi gibi olmaması Cole’u aşk, dostluk, sadakat ve gelecek arasında seçim yapmaya zorlayacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

30 Ağustos 2015 Pazar

Aşk ve Merhamet

Bill Pohlad’ın yönettiği ve Elizabeth Banks, John Cusack, Paul Giamatti ile Paul Dano’nun oynadığı Aşk ve Merhamet (Love & Mercy), 28 Ağustos 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Beach Boys grubunun kurucularından olan şarkıcı ve söz yazarı Brian Wilson’un hayatının 30 yılından fazlasını anlatıyor ve Wilson’un başa çıkmaya çalıştığı akıl hastalığı ve ilaç bağımlılığını gün yüzüne çıkarıyor, terapisti Eugene Landy gözetimi altında geçirdiği yılları ve Melinda Ledbetter ile yaşadığı kurtarıcı ilişkisini gözler önüne seriyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

29 Ağustos 2015 Cumartesi

American Ultra,

Nima Nourizadeh’in yönettiği ve Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Connie Britton ile Walton Goggins’in oynadığı American Ultra, 28 Ağustos 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla Movie Box Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Mike ile sevgilisi Phoebe küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürerken sıkıcı buldukları hayatları olağanüstü bir macerayla şenlecektir. Çift her şeye rağmen hayatlarından memnundur, hatta Mike yakın zamanda sevgilisine evlilik teklifinde bulunmayı planlamaktadır. Ancak Mike'ı tanıyan kimsenin bilmediği bir sır her şeyi altüst edecektir: Mike esasında hükümet için çalışan bir gizli ajandır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

28 Ağustos 2015 Cuma

Kaçış Yok

John Erick Dowdle’ın yönettiği ve Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins, Claire Geare, Pierce Brosnan ile Thanawut Kasro’nun oynadığı Kaçış Yok (No Escape), 28 Ağustos 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Amerikalı bir iş adamı ve su mühendisi olan Jack Dwyer’ın ailesiyle birlikte Güneydoğu Asya’ya yerleşmesinin ardından siyasi çatışmalar ve halk ayaklanması gelir. Ayaklanmanın sebebi ülkedeki su dağıtımını Amerikalı şirketin almasıdır. Jack Dwyer, eşi ve çocuklarıyla birlikte uçakta gelirken yeni tanıştıkları, gizemli bir adamın da yardımıyla önce şehirden, sonra ülkeden kaçmanın yollarını ararlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Pixels

Chris Columbus’un yönettiği ve Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan ile Peter Dinklage’in oynadığı Pixels, 21 Ağustos 2015'de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Uzaylılar, klasik video oyunu yayınlarını yanlış anlayarak, kendilerine karşı bir savaş açıldığını düşünürler ve Dünya’ya saldırırlar. Bu durumda Başkan Will Cooper, 80’lerin video oyunu şampiyonu olan ve şimdilerde evlere sinema sistemi kurmakla uğraşan çocukluk arkadaşı Sam Brenner’ı aramak zorunda kalır. Sam’in görevi video oyunları oynayanlardan oluşan bir takım kurup uzaylıları yenmek ve dünyayı kurtarmaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

23 Ağustos 2015 Pazar

İnsanlıktan Uzakta

David Oelhoffen’in yönettiği ve Viggo Mortensen, Reda Kateb, Djemel Barek ile Vincent Martin’in oynadığı İnsanlıktan Uzakta (Loin Des Hommes - Far From Men), 21 Ağustos 2015’de M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Öğretmenlik yapan Daru, Cezayir’de doğmuştur fakat aslen İspanyol olduğu için hem etnik Cezayirliler hem de Fransız koloniciler tarafından yabancı etiketiyle hor görülmektedir. Daru’ya, bir muhalifi garnizona götürmesi emri verilir. Bir dönem Fransız ordusuna hizmet etmiş olan Daru, bu yolculukta kendi sadakatini sorgulamaya başlar. İki kaçağı Atlas Dağları’nda zorlu bir kaçış serüveni beklemektedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

22 Ağustos 2015 Cumartesi

Hayallerimdeki Kadın

David Gordon Green’in yönettiği ve Al Pacino, Holly Hunter, Chris Messina, Harmony Korine, June Griffin Garcia, Rebecca Franchione, Elizabeth Lestina ile Lara Shah'ın oynadığı Hayallerimdeki Kadın (Manglehorn), 21 Ağustos 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Digitürk tarafından vizyona çıkarıldı.
Filmde küçük bir kasabada yaşayan Angelo Manglehorn, hayatının aşkını bir türlü unutamayan bir çilingirdir. Kırk yıl önce kalbini kırmış olan güzel Clara’yı “mükemmel kadın” olarak nitelendiren Angelo Manglehorn, hayallerinin kadınına yeniden kavuşabilmek için, takıntılı bir şekilde ona hâlâ mektuplar yazmayı sürdürmekte ve onu ısrarlı bir şekilde aramaya devam etmektedir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

21 Ağustos 2015 Cuma

Hitman: Ajan 47

Aleksander Bach’ın yönettiği ve Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware ile Ciaran Hinds’in oynadığı Hitman: Ajan 47 (Hitman: Agent 47), 21 Ağustos 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Hitman: Ajan 47, üst düzey yeteneklere sahip bir ölüm makinesidir. Benzeri görülmemiş bir güç, hız ve zekaya sahip olan Ajan 47’nin yeni görevi kendisinin gizemini çözüp aynı formül üzerinden bir katil ordusu yaratmaya çalışan bir mega şirkete karşı harekete geçmektir. Genç bir kadının yardımıyla köklerini keşfedecek ve epik bir savaşın içine dahil olacaktır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Merdiven Baba

Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği ve Hacı Ali Konuk, Esra Dermancıoğlu, Emin Gümüşkaya ile Bengü Şen’in oynadığı Merdiven Baba, 14 Ağustos 2015'de Cine Film dağıtımıyla Mint Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Dünyada benzeri olmayan yılın en ilginç filmi, havalimanlarında görmeye alıştığımız “Merdiven Araba”nın hayatın içine karışmasını ve Fazlı’nın hayatını sihirli bir değnek değmiş gibi değiştirmesini konu alıyor. Çevresi, eşi ve çocukları tarafından başarısız bulunan Fazlı, onu terk eden ailesini geri kazanmak için satın aldığı Merdivenli Araba ve gelişen olaylar sayesinde, bir gecede ezik bir adamdan bir halk kahramanına dönüşür.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman

16 Ağustos 2015 Pazar

Tatil Zamanı

Jonathan Goldstein ile John Francis Daley’in yönettiği ve Ed Helms, Leslie Mann, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Elizabeth Gilles, Beverly D'Angelo, Chevy Chase ile Charlie Day'in  oynadığı Tatil Zamanı (Vacation), 14 Ağustos 2015’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Bu kez Griswold’lerin yeni jenerasyonu tatil için yollara çıkıyor. Artık bir yetişkin ve aile babası olan Rusty Griswold, babasının ayak izlerini takip ederek, karısı Debbie ve iki oğluna güzel bir tatil sürprizi yapmak ister. Aile, ülkeyi baştan başa turlayarak, Amerika’nın “en gözde aile eğlence parkı” olan Walley World’e doğru yola çıkarlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

15 Ağustos 2015 Cumartesi

Geçmişten Gelen

Joel Edgerton’un yönettiği ve James Bateman, Rebecca Hall, Joel Engerton ile Busy Philipps’in oynadığı Geçmişten Gelen (The Gift), 14 Ağustos 2015’de Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Simon ile Robyn huzurlu bir çifttir. Yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan çiftin hayatı, Simon’ın eski bir tanıdığı olan Gordo ile karşılaşmasıyla altüst olur. Simon ilk anda Gordo’yu hatırlamaz bile. Fakat sürekli karşılarına çıkan bu tuhaf adamın sürpriz ziyaretleri çiftin yaşamında tedirgin ve tehdit edici bir hal almaya başlar. Zamanla Simon geçmişindeki karanlık sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalırken Robyn, eşini hiç tanımadığını fark edecektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

14 Ağustos 2015 Cuma

Yağmurlu Gecede: Gülperi

Oğuz Gözen’in yönettiği ve Şehnaz Dilan, Vadullah Taş, İncilay Özdemir ile Murat Soydan’ın oynadığı Yağmurlu Gecede: Gülperi, 14 Ağustos 2015’de İlyas Özdemir dağıtımıyla İlyas Özdemir tarafından vizyona çıkarıldı.
Kazım'ın karısı Özlem, Fransa'ya gidip şarkıcı olmak hayalleriyle bir sabah evini terk eder. Kundaktaki çocuğunu da Kazım'a bırakır. Kazım uzun uğraşlardan sonra, çocuğuna bir bakıcı bulur. Bu, komşu apartmanında oturan ve pavyonda konsomatris olarak çalışan Gülperi'dir. Gülperi çocuk bakmaya başladıktan sonra pavyonu bırakır. Bir gün, çocuğun öz annesi Özlem geri gelir. Film, doğuran mı yoksa yetiştiren mi sorusuna cevap arar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman

9 Ağustos 2015 Pazar

Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu

Biray Dalkıran’ın yönettiği ve Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan ile Tuğçe Sarıkaya’nın oynadığı Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu, 07 Ağustos 2015'de Mars Dağıtım dağıtımıyla d.f.g.s. Production tarafından vizyona çıkarıldı.
Senaryosu bilimsel aşk araştırmalarına dayanılarak yazılan yılın en komik filmi birbirini seven ve evlenmek üzere olan Alper ile Zehra’nın hikâyesi. Zehra’nın babası bu evliliğin olmasını istemez. Alper ise Zehra’yı sevmektedir fakat evlenecek olduğunun ciddiyetine düğün salonunda varacaktır. Birbirinden komik sahnelerin yer aldığı filmin can alıcı sahneleri Alper’in düğün salonundan kaçmasıyla başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

8 Ağustos 2015 Cumartesi

Aç Kalpler

Saverio Costanzo’nun yönettiği ve Alba Rohrwacher, Adam Driver, Roberta Maxwell ile Inside Llewyn Davis’in oynadığı Aç Kalpler (Hungry Hearts), 07 Ağustos 2015’de M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Jude ve Mina, New York’ta tesadüf eseri tanışıp evlenirler. Bebeklerinin dünyaya gelmesiyle çiftin ebeveynlik konusunda birbirlerinden çok farklı düşündükleri ortaya çıkar. Mina ağır bir diyet yapmaktadır. Üstelik bu diyeti bebeğine de uygulamaya çalışmaktadır. Bebeğin büyüme sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını gören Jude, duruma müdahale etmeye çalışır ancak bu bir ölüm kalım savaşına dönüşecektir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

7 Ağustos 2015 Cuma

Son Şans

Antoine Fuqua’nın yönettiği ve Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, Naomie Harris ile Curtis Jackson’un oynadığı Son Şans (Southpaw), 07 Ağustos 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Billy Hope, güzel ve sevgi dolu bir eşe ve harika bir kız çocuğuna sahiptir. Yaşayacağı, geri dönüşü olmayan bir trajediden ve ayrıca eski arkadaşı da olan menajerinin kendisini bırakmasından sonra Hope dibe vurur ve yaşadığı yerdeki küçük bir spor salonunda tekrar geri dönmek için çalışmaya başlar. Emekli antrenör Willis’ın yönlendirmesiyle kaybettiklerini geri kazanmak için zorlu bir mücadele içine girer.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Yeni Kız Arkadaşım

François Ozon’un yönettiği ve Romain Duris, Anais Demoustier, Raphael Personnaz ile Isild Le Besco’nun oynadığı Yeni Kız Arkadaşım (Une Nouvelle Aime - The New Girlfriend), 31 Temmuz 2015’de Warner Bros. dağıtımıyla Mor Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Claire, en yakın arkadaşı Lea'nın ölümünün ardından derin bir depresyona girer. Ancak hayatında kalan son arkadaşının kocasıyla sürpriz bir şekilde tanışınca hayata tutunması için yepyeni bir sebep doğacaktır. Filmin başrol oyuncusu Anais Demoustrier, filmdeki rolüyle Karlovy Vary Uluslarası Film Festivali'nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü aldı.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

2 Ağustos 2015 Pazar

Victoria

Sebastian Schipper’in yönettiği ve Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski ile Burak Yiğit’in oynadığı Victoria, 31 Temmuz 2015’de M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
2015 Berlin Film Festivali’nde büyük beğeni kazanan film 140 dakikalık tek plandan oluşan bir sinema deneyimi. Yönetmeni Sebastian Schipper’ın “Bu bir banka soygunu filmi değil. Bu bir banka soygunu.” diye tanımladığı film, izleyicisini genç bir turist olan Victoria ile beraber Berlin sokaklarında bir maceranın ortasına bırakıveriyor. Victoria, bir kulübün çıkışında dört gençle tanışır ve kendini banka soygununa kadar uzanacak olayların içinde bulur.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Fragman
IMDb

1 Ağustos 2015 Cumartesi

Mission: Impossible

Christopher McQuarrie’nin yönettiği ve Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg ile Rebecca Ferguson’un oynadığı Mission: Impossible - Rogue Nation, 31 Temmuz 2015’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
IMF feshedilip Ethan açıkta kalınca ekip, Sendika adında son derece yetenekli özel ajanlardan oluşan bir örgütle karşı karşıya kalır. Bu iyi eğitilmiş ajanlar, hızla artan bir dizi terör saldırısıyla yeni bir dünya düzeni yaratmaya kararlıdır. Ethan, ekibini toplar ve bu hain şebekenin üyesi olup olmadığı belirsiz olan, dışlanmış İngiliz ajan Ilsa Faust ile güçlerini birleştirir. Ekip, bugüne kadarki en tehlikeli görevleriyle yüzleşir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb