31 Ocak 2016 Pazar

Spotlight

Tom McCarthy’nin yönettiği ve Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams ile Liev Schreiber’in oynadığı Spotlight, 29 Ocak 2016’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Yeni atanan genel yayın yönetmeni Marty Baron 2001 yazında Globe’un başına geçmek üzere Miami’den geldiğinde Spotlight Araştırmacı Gazeteciler ekibini, 30 yıl boyunca düzinelerce çocuğa cinsel istismarda bulunmakla suçlanan yerel bir rahip hakkındaki bir makaleyi takip etmekle görevlendirir. Böylece, Kilise’nin bu tür rahipleri sistematik olarak koruyuşunun hiçbirinin hayal bile edemeyeceği büyük ölçüde olduğu anlaşılır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

30 Ocak 2016 Cumartesi

Yalan Labirenti

Giulio Ricciarelli’nin yönettiği ve Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht ile Johannes Krisch’in oynadığı Yalan Labirenti (Im Labyrinth Des Schweigens - Labyrinth of Lies), 29 Ocak 2016’da M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
2. Dünya Savaşı’nın ardından dünyanın Auschwitz’teki soykırıma ve ne tür bir vahşet yaşandığına dair en ufak bir fikri yoktur. Toplama kamplarıyla ilgili binlerce gizli belge mevcut olsa da, Nazi otoriteleri ve kamptan kaçmayı başaran esirler sessiz kalmış veya buna zorlanmıştır. Yıllar sonra genç savcı Johann, tesadüf eseri bazı kanıtlara ulaşır ve tek tek sorgulamaya başlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

29 Ocak 2016 Cuma

Zor Saatler

Craig Gillespie’nin yönettiği ve Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster ile Eric Bana’nın oynadığı Zor Saatler (The Finest Hours), 29 Ocak 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
18 Şubat 1952’de New England’da sert bir fırtına çıkar ve doğu sahil şeridindeki kasabaları vurmaya başlayarak her şeyi paramparça eder, buna 150 metrelik iki petrol tankeri de dahildir. SS Pendleton ve SS Fort Mercer adlı tankerler fırtınada ikiye bölünmüşlerdir ve mürettebatları denizde mahsur kalmıştır. Webber ve üç adamı motorlu bir ahşap tekneye binerek Pendleton’ı bulurlar, kasırganın ortasında kalan mürettebatı dalgaların arasından geri getirirler.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

28 Ocak 2016 Perşembe

Köstebekgiller: Gölge'nin Tılsımı

Kudret Sabancı’nın yönettiği ve İnci Türkay, Ali Nuri Türkoğlu, Janset, Asena Keskinci, Yiğit Ege Yazar ile Ayla Algan’ın oynadığı, Gökçe, Yavuz Seçkin, Mustafa Oral, Gizem Gülen, Sabanur Aksoy ile Mehmet Güler'in seslendirdiği animasyon - kurmaca film  Köstebekgiller: Gölge'nin Tılsımı, 22 Ocak 2016’da Warner Bros. dağıtımıyla Arzum Film Animasyon tarafından vizyona çıkarıldı.
Türkiye’nin gerçek ve animasyon karakterlerin bir arada olduğu ilk televizyon dizisi Köstebekgiller, geçtiğimiz yıl Köstebekgiller: Perili Orman adıyla beyazperdeye aktarılmış, 400 bini aşan gişesiyle sinemasever çocuk izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştı.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman

27 Ocak 2016 Çarşamba

Diriliş

Alejandro G. Inarritu’nun yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson ile Will Poulter’ın oynadığı Diriliş (The Revenant), 22 Ocak 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Hugh Glass adındaki efsanevi bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini anlatıyor. Hayatta kalma mücadelesinde Glass, çok güvendiği John Fizgerald tarafından uğradığı ihanet sebebiyle büyük keder içerisindedir. Sert bir kışı atlatmalı ve intikamını almalıdır.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

26 Ocak 2016 Salı

Dedemin Fişi

Meltem Bozoflu’nun yönettiği ve Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Ali Sunal’ın oynadığı Dedemin Fişi, 22 Ocak 2016’de UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Malatyalı Çirci Ailesi’nin kahkaha dolu serüveni, beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirci’nin fişinin çekilmesine karar vermek üzere tüm aile üyelerinin buluşmasıyla başlar. Dört bir yana dağılmış, her biri küçük hesaplara, büyük hayallere, saflıkla kurnazlık arasında sıkışmış vicdanlara sahip Çirçi’lerin daha fiş çekilmeden ortaya çıkan miras kavgaları birbirinden komik olaylara sebep olur.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

25 Ocak 2016 Pazartesi

Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok

Bülent İşbilen’in yönettiği ve Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Mustafa Bilgin, Aslı İnandık, Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş ile Bahadır Tokmak’ın oynadığı Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok, 22 Ocak 2016’da MC Film dağıtımıyla Uğur Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Şevkat, düğün yapmak için dedesinden kalan evini satmak üzere Ankara’ya gider. Niyeti evi satıp hemen dönmektir fakat talihsiz aşık Sarper arabasının önüne atlayınca Şevkat’in planları altüst olur. Şevkat, kız tarafından dayak yiyen Sarper’in hesabını sormak için kahveyi basar ve macera başlar. Filmin müzikleri Barış Aryay ve Mehmet Andiçen tarafından yapıldı.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

24 Ocak 2016 Pazar

Şafakla Dönenler

Murat Eroğlu’nun yönettiği ve Mehmet Ünal, Kadir Selçuk, Gürkan Korkmaz ile Emre Kentmenoğlu’in oynadığı Şafakla Dönenler, 22 Ocak 2016’da Paradoks Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Şafakla Dönenler'de Erdal ve oğlu Merdan'ın bir gecelik hikâyesi anlatılıyor. Baba ve oğul gecenin acımasızlığı ve soğuğun sertliği karşısında işe koyulurlar. El arabaları ile büyük dükkânlardan yeşillik alarak karanlık duvar dibinde satmaya çalışırlar. Seyyar satıcılık yaptıkları için Belediye zabıtalarınnın baskısı ile karşılaşırlar. Gece boyunca zabıtalardan kaçarak mal satmaya çalışırlar. El arabaları çalınır. Şafak vakti geldiğinde el arabalarını bulabilecekler midir?
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

23 Ocak 2016 Cumartesi

Gençlik

Paolo Sorrentino’nun yönettiği ve Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz ile Paul Dano’nun oynadığı Gençlik (Youth), 22 Ocak 2016’da M3Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarıldı.
Fred ve Mick, İsviçre Alpleri’nde bir otelde uzunca bir tatile çıkar. Fred, emekliye ayrılmış ünlü bir besteci ve orkestra şefidir. Mick ise son filminin senaryosu için bir grup gençle yoğun bir yazım sürecindedir. Yaşlanma ve gençliğin çarpışmasını bu iki insanın dünyasından perdeye taşıyan film, bu büyük otel ve nevi şahsına münhasır birçok misafiriyle izleyenlerini her daim canlı tutarken bir Sorrentino klasiği olarak büyülü bir atmosfer yaratıyor.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

22 Ocak 2016 Cuma

Çılgın İhtiyar

Dan Mazer’in yönettiği ve Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch ile Julianne Hough’un oynadığı Çılgın İhtiyar (Dirty Grandpa), 22 Ocak 2016’da Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Avukat Jason Kelly, sevgili babaannesi öldüğünde, düğün hazırlığının son safhalarındadır. Büyük güne bir hafta kalsa da, herkes 40 yıllık evliliğinin ardından ilk kez yalnız kalan dedesi Dick için endişelenmektedir. Cenazeden sonra Dick, Jason'dan ertesi gün kendisini, kaybettiği eşinin yasını tutmak için Florida'daki eve götürmesini ister. Jason dedesinin isteğini kabul etmek zorunda kalır ve yola çıkarlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

17 Ocak 2016 Pazar

Kardeşim Benim

Mert Baykal’ın yönettiği ve Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ile Ferdi Sancar’ın oynadığı Kardeşim Benim, 15 Ocak 2016'da Mars Dağıtım dağıtımıyla TAFF Pictures - BRK's Productions tarafından vizyona çıkarıldı.
Hakan 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Sakin ve gizemli bir karaktere sahiptir. Her ne kadar magazinden uzak durmaya çalışsa da kardeşi Ozan'la olan küslükleri magazinin ilgisini çekmektedir. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin tersine dışa dönük, neşeli, konuşkan ve sosyal biridir. İki kardeş yıllardır küstür ancak babalarının vasiyeti her şeyi değiştirir.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Facebook
Fragman
IMDb

16 Ocak 2016 Cumartesi

Bizans Oyunları: Geym of Bizans

Gani Müjde’nin yönettiği ve Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri ile Gürkan Uygun’un oynadığı Bizans Oyunları: Geym of Bizans, 15 Ocak 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Güney Amerika’nın sıcağından gına gelen Mayalar, Anadolu’ya göç edip Bağcılar civarına yerleşirler. Mayalar, zamanla gösterdikleri üstün başarı ile komşuları olan Bizans’ın dikkat ve nefretini üzerlerine çekerler. Her ne kadar Bizans’ın dost canlısı ve barışsever Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranı olsa da, karısı ve kardeşi Muhteris, Mayalar’ın gelişme ve yükselişini durdurmak için haince bir plan yaparlar.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

15 Ocak 2016 Cuma

Diren: Zamanı Geldi

Sarah Gavron’un yönettiği ve Carey Mulligan, Helena Bonham Carter, Anne-Marie Duff ile Meryl Streep’in oynadığı Diren: Zamanı Geldi (Suffragette), 15 Ocak 2016’da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Maud, sık sık yaralanmalara rastlanan bir çamaşırhanede 7 yaşından beri çalışmaktadır. Aynı çamaşırhanede çalışan George ile evlenen Maud’un hayatta en büyük dayanağı oğlu Sonny’dir. Bir paketi teslim etmeye giderken eylem yapan kadınlar arasında kalan Maud, kendisiyle aynı çamaşırhanede çalışan Violet’ı görür. Violet, onun da kadınların oy hakkı savunma davasına destek vermesini ister.
Basın Bülteni
Fotoğraflar
Web Sitesi
Fragman
IMDb

11 Ocak 2016 Pazartesi

Büyük Açık

Adam McKay’in yönettiği ve Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Rudy Eisenzopf ile Casey Groves’in oynadığı Büyük Açık (The Big Short), 08 Ocak 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Sektör dışından dört kişi ülkedeki büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı şeyi, ekonominin küresel çöküşünü gördüğünde akıllarına farklı bir fikir gelmişti: Büyük Açık. Cesur yatırımları, onları her şeyi ve herkesi etraflıca sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık, hassas noktasına kadar götürmüştü. Film, Michael Lewis’in çok satan kitabına ve gerçek bir hikâyeye dayanıyor.

  • Basın Bülteni

  • Fotoğraflar

  • Web Sitesi

  • Fragman

  • IMDb



  • 10 Ocak 2016 Pazar

    Creed: Efsanenin Doğuşu

    Ryan Caagler’in yönettiği ve Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson ile Phylicia Rashad’ın oynadığı Creed: Efsanenin Doğuşu (Creed), 08 Ocak 2016’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
    Adonis Johnson, henüz dünyaya gelmeden önce ölen Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan ünlü babasını hiç tanımamıştır. Yine de, kanında boks olduğuna hiç şüphe yoktur. Bu yüzden, Apollo Creed’in yeni ama sağlam bir boksör olan Rocky Balboa ile efsanevi maçını yaptığı yere, Philadelphia’ya gider. Adonis, Philadelphia'ya vardığında, Rocky Balboa’yı bulur ve kendisinden antrenörü olmasını ister.
    Basın Bülteni
    Fotoğraflar
    Web Sitesi
    Fragman
    IMDb

    9 Ocak 2016 Cumartesi

    İstanbul 123


    İstanbul 122


    Joy

    David O. Russell’in yönettiği ve Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez ile Virginia Madsen’in oynadığı Joy, 08 Ocak 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
    Joy, dört jenerasyondur yükselişe geçen bir ailenin kızı olan Joy'un kişisel rotasını anlatan bir hikâye. Film duygusal yoğunluğun ve insan komedisinin, gerçek bir aile ve şirket patronunun, affı olmayan ticari dünya ile karşılaşmasını konu alıyor. Aile içinde ve dışında, dostların düşman, düşmanların dost olduğu bir dünyada , Joy’un iç dünyası ve hayal gücü onu karşılaştığı bu fırtınalardan sıyırıyor.
    Basın Bülteni: 1 / 2
    Fotoğraflar
    Web Sitesi
    Fragman
    IMDb

    8 Ocak 2016 Cuma

    Amman Hocam 1

    Pierre François Martin Laval’ın yönettiği ve Christian Clavier, Isabelle Nanty, Kev Adams ile François Morel’in oynadığı Amman Hocam 1 (Les Profs), 08 Ocak 2016’da Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Üniversite yerleştirme sınavlarında tutturduğu % 12 başarı oranı ile bir kenar mahalle lisesi değerlendirme sonucu o yılın en kötü okulu seçilmiştir. En iyi öğretmenlerin bile başarısız olduğu bu okulda kurumu kurtarmak için kolları sıvayan yetkililer yaratıcı bir fikir ortaya atarlar: En Kötü Öğrenciler vs. En Kötü Öğretmenler. Bu benzersiz stil velileri pek memnun etmese de öğrencilerin ilgisini çeker.
    Basın Bülteni
    Fotoğraflar
    Fragman
    IMDb

    5 Ocak 2016 Salı

    Kocan Kadar Konuş: Diriliş

    Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ve Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Hümeyra ile Nevra Serezli'nin oynadığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş, 01 Ocak 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan, evin güzel kızı Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kâbusu aileler, Efsun ve Sinan’ın hikâyesine de gölge eder. Kendi doğruları ve değer yargılarıyla yüz yılların evlilik adetlerine ve geleneklerine meydan okuyan Efsun ve Sinan’ın cesaretinin komediyle buluştuğu hikâyesi.
    Basın Bülteni
    Fotoğraflar
    Web Sitesi
    Fragman
    IMDb

    3 Ocak 2016 Pazar

    Denizin Ortasında

    Ron Howard’ın yönettiği ve Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy ile Tom Holland’ın oynadığı Denizin Ortasında (In the Heart of Sea), 01 Ocak 2016’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
    1820 kışında, New England balina gemisi Essex kimsenin inanamayacağı bir şeyin saldırısına uğradı: Neredeyse insanlara özgü bir intikam dürtüsüne sahip, dev cüsseli bir balina. Gerçek bir deniz felâketi olan olay Herman Melville’in Moby Dick’ine ilham kaynağı olacaktı. Ama roman hikâyenin yalnızca yarısını anlattı. Denizin Ortasında filmi bu karşılaşmayı takip eden dehşet verici olayları konu alıyor.
    Basın Bülteni
    Fotoğraflar
    Web Sitesi
    Fragman
    IMDb

    2 Ocak 2016 Cumartesi

    Alvin ve Sincaplar

    Walt Becker’in yönettiği ve Jason Lee, Tony Hale, Kimberly Williamss Paisley ile Justin Long’un oynadığı Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası (Alvin and the Chipmunks: Road Trip), 01 Ocak 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Bir dizi yanlış anlaşılmanın sonrasında sevimli sincaplarımız Alvin, Simon ve Theodore, Dave'in yeni sevgisilisine New York’ta evlenme teklifi edeceğini düşünmeye başlarlar. Şimdi önlerinde Dave'i bu kararından vazgeçirip arkadaşlarını kaybetmeyi ve berbat bir üvey kardeşe sahip olmasını önlemek için sadece üç günleri vardır.
    Basın Bülteni
    Fotoğraflar
    Fragman
    IMDb

    1 Ocak 2016 Cuma

    Dheepan

    Jacques Audiard’ın yönettiği ve Antonythasan Jesuthasan, Kalieaswari Srinivasan, Claudine Vinasithamby ile Vincent Rottiers’in oynadığı Dheepan, 01 Ocak 2016’da M3 Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Filmde, üç mülteci üzerinden sığınmacıların çektiği zorluklar ele alınıyor. Sri Lanka’da sona eren iç savaştan kaçabilmek için Dheepan, bir kadın ve bir kız çocuğuyla bir aileymiş gibi davranarak mülteci olarak Fransa’ya gider. Bir toplu konuta yerleştirilen üçlü, bir yandan göçmen olarak kültür çatışmasını aşmaya çalışırken bir yandan da ailevi meselelerle uğraşmak zorunda kalacaktır.
    Basın Bülteni: 1 / 2
    Fotoğraflar
    Web Sitesi
    Fragman
    IMDb