30 Eylül 2016 Cuma

Elveda Berlin

Fatih Akın’ın yönettiği ve Anand Batbileg, Tristan Göbel, Nicole Mercedes Müller ile Aniya Wendel’in oynadığı Elveda Berlin (Tschick - Goodbye Berlin), 30 Eylül 2016’da Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Zengin ve kopuk bir ailede büyüyen 14 yaşındaki Maik ile sınıfa yeni gelen göçmen Tschick’in sıra dışı dostluğu. Annesi rehabilitasyon merkezine yatırılmış ve babası da iş gezisinde olan Maik yaz tatilini tek başına geçirecektir. Ancak Tschick çalıntı bir arabayla kapısına gelince plansız programsız bir yolculuğa çıkarlar. Bu, Maik için hem kendini, hem de hayatı keşfedeceği bir macera olacaktır.
Basın Bülteni
  Fotoğraflar
Fragman
  IMDb

29 Eylül 2016 Perşembe

İkimize Bir Dünya

Yılmaz Atadeniz’in yönettiği ve Erkan Meriç, Yağmur Aydan, Köksal Engür ile Zeki Şen’in oynadığı İkimize Bir Dünya, 23 Eylül 2016’da Özen Film dağıtımıyla Atadeniz Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İkimize Bir Dünya, Sait Faik Abasıyanık’ın Medar-ı Maişet Motoru: Bir Takım İnsanlar romanından esinlenilerek çekildi. Filmin yönetmeni Yılmaz Atadeniz, 1951 yılında ağabeyi Orhan Atadeniz'in teşvik etmesiyle tekniker olarak sinemaya girdi. Kurgucu olarak mesleğinde büyük başarı sağladıktan sonra. Faruk Kenç, Atıf Yılmaz, Nejat Saydam ve Sırrı Gültekin'le çalıştıktan sonra. 1963'de Yedi Kocalı Hürmüz filmiyle yönetmenliğe başladı.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Facebook
Fragman
  IMDb

28 Eylül 2016 Çarşamba

Ot

Burak Donay’ın yönettiği ve Erkay Yavuz, Erol Koçan, Melike Kurt ile Deniz Yavuz'un oynadığı Ot, 23 Eylül 2016’da MC Film dağıtımıyla GSA Film tarafından vizyona çıkarıldı.
1999 yılında Anadolu'da bir mezrada yaşayan Şeref, ailesini geçindirmek için dağlardan şifalı otlar toplamaya çalışmaktadır. En büyük umudu, çocuklarını okutmaktır. Çocuklarını uzak olan okula götürebilmek için kredi kartıyla eşek almaya alır. Bu borcu ödemenin tek yolu ise yüksek dağlarda ve çok nadir yetişen Gulik otu toplamaktır. Ancak buna ne asker, ne de bölgedeki teröristler izin vermez. Başka hiç çaresi olmadığından kendisini bilerek iki ateş arasına atacaktır.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
Fragman

27 Eylül 2016 Salı

Rüzgarda Salınan Nilüfer

Seren Yüce’nin yönettiği ve Songül Öden, Tolga Tekin, Tülay Günal ile Eraslan Sağlam’ın oynadığı Rüzgarda Salınan Nilüfer, 23 Eylül 2016'da M3 Film dağıtımıyla Mativa Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Orta yaşlardaki Handan ve Korhan çifti İstanbul’un zengin semtlerinden birinde yaşamaktadır. Handan kendine sürekli uğraşlar bulmakta, eşinden de destek beklemektedir. Korhan ise bu hevesleri ciddiye almamayı öğrenmiştir. Kocasından destek bulamayan Handan içindeki boşluğu doldurmak için yazar arkadaşı Şermin’e özenir ve yazarlığa niyetlenir. Handan’ın bu arzusu kıskançlığa dönüşür ve iki aile arasındaki mevcut dengeyi bozmaya başlar.
  Basın Bülteni: 1 / 2
  Fotoğraflar
Facebook
Fragman
  IMDb

26 Eylül 2016 Pazartesi

Muhteşem Yedili

Antoine Fuqua’nin yönettiği ve Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke ile Vincent D’Onofrio’nun oynadığı Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven), 23 Eylül 2016’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta, Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez, ve Red Harvest yer almaktadır. Vahşi hesaplaşma için şehri hazırlarken, bu yedili kendilerini paradan daha fazlası için savaşırken bulurlar.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
Fragman
  IMDb

25 Eylül 2016 Pazar

Çok Uzak Fazla Yakın

Türkan Derya’nın yönettiği ve Burcu Biricik, Özgür Çoban, Alican Yücesoy, Metin Coşkun, Servet Pandur, Gamze Karaduman ile Kaan Yılmaz’ın oynadığı Çok Uzak Fazla Yakın, 23 Eylül 2016'da Bir Film dağıtımıyla Ateş Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Ne bir türlü başlayabilen, ne de bitebilen Aslı ile Cem’in tutkulu aşkının hikâyesi. İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkları ve iniş çıkışları seyirciyi derin duygulara sürükleyecek. Bu farklı aşk filminin yönetmeni Türkan Derya, İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi ilgiyle izlenen birçok unutulmaz TV dizisine imzasını attı.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Facebook
Fragman
  IMDb

24 Eylül 2016 Cumartesi

Saftirikler

Ali Erşen’in yönettiği ve Metin Zakoğlu, Selahattin Taşdöğn, Tuncay Bayazit ile Mehmet Kurt’un oynadığı Saftirikler, 23 Eylül 2016’da Derin Film dağıtımıyla Dali Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Adana’da aynı mahallede yaşayan ve birbirini seven dört kafadar arkadaş, kısa yoldan para kazanmak için yaptıkları çeşit çeşit mücadeleler neticesinde bir türlü başarıya ulaşamamışlardır. Bu çalışmaları kendileri için olsa da, bir taraftan da mahallelerinde yaşayan Murat’ın MS hastalığının tedavisi için mücadele vermektedirler. Son çare olarak ellerine tesadüf eseri geçen haritadaki hazineyi bulmaya çalışırken, başlarından trajikomik hikâyeler geçer.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Facebook

23 Eylül 2016 Cuma

Müthiş Bir Film

Emir Khalilzadeh’in yönettiği ve Gürgen Öz, Murat Eken, Cemal Hünal, Gaye Gürsel, Şahika Koldemir, Rıza Akın, Demet Gül, Serkan Dağlı, Salih Usta, Şevket Süha Tezel, Hkmet Karagöz ile Füsun Demirel’in oynadığı Müthiş Bir Film, 23 Eylül 2016’da Pinema Film dağıtımıyla Caka Medya - Erka Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yönetmen koltuğunda başarılı reklam yönetmeni Emir Khalilzadeh’in oturduğu, Yeşilçam komedisi türünde olan filmde çocukluk arkadaşı Ali Kemal ile Vahi'nin tek amacı arzuladıkları filmi tamamlayabilmektir. Bu uğurda her şeyi göze alan ikili, Yeşilçam'ın içerisine girdikçe işlerinin o kadar kolay olmayacağını anlarlar.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Web Sitesi
Fragman
  IMDb

19 Eylül 2016 Pazartesi

Kalandar Soğuğu

Mustafa Kara’nın yönettiği ve Haydar Şişman, Nuray Yeşilaraz, Hanife Kara ile İbrahim Kuvvet’in oynadığı Kalandar Sogugu, 16 Eylül 2016'da M3 Film dağıtımıyla Kara Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Karadeniz’in bir dağ köyünde,yaşayan Mehmet, günlük ihtiyaçlarını temin ederken, diğer yandan dağlarda maden rezervi aramaktadır. Zamanla umutsuz bir çabaya dönüşen maden arama fikri Mehmet’in duyduğu bir haberle yerini yeni bir maceraya bırakır. Mehmet, Artvin’de gerçekleştirilecek olan boğa güreşlerine katılacaktır. Sıradan bir mücadele gibi görünen bu hikâyenin arka planında, doğa, insan ve hayvan ilişkisinin naif bir portresi çiziliyor.
  Basın Bülteni: 1 / 2
  Fotoğraflar
  Web Sitesi
Fragman
  IMDb

18 Eylül 2016 Pazar

Bridget Jones'un Bebeği

Sharon Maguire’in yönettiği ve Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey ile Jim Broadbent’in oynadığı Bridget Jones'un Bebeği (Bridget Jones's Baby), 16 Eylül 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Flmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Mark Darcy’den ayrıldıktan sonra Bridget Jones’un mutluluğu pek de planladığı gibi gitmez. Yeniden bekâr biri olarak, Bridget üst düzey haber yapımcılığı mesleğine odaklanmaya ve etrafını eski ve yeni arkadaşlarla çevrelemeye karar verir. Bridget Jones, Jack adında yakışıklı bir Amerikalıyla tanışır. Hamile olduğunu öğrenir, ancak bir sorun vardır: Bebeğin babasının kim olduğundan emin değildir.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Facebook
Fragman
  IMDb

17 Eylül 2016 Cumartesi

Yıldızlar da Kayar Das Borak

Levent Görgeç’in yönettiği ve Yavuz Seçkin, Altan Gördüm, Altan Erkekli ile Ali Erkazan’ın oynadığı Yıldızlar da Kayar Das Borak, 16 Eylül 2016'da The Moments Entertainment dağıtımıyla Seçkin Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Bekir ve Tayfur işleri ters giden iki kardeştir. Kurdukları Cast ajansıyla küçük çaplı organizasyonlara oyuncu ve dansçı göndermektedirler. Fakat işler istedikleri gibi gitmemektedir. En sonunda ses getirecek bir projeye imza atmaya karar verirler. “Ünlülerin Benzerleri Yarışması” adında bir yarışma düzenlerler. O sırada ünlü mega star Das Borak’ın tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair bazı haberler çıkar.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Facebook
Fragman

16 Eylül 2016 Cuma

Köstebek

Daniel Ragussis’in yönettiği ve Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts ile Devin Druid'in oynadığı Köstebek (Imperium), 16 Eylül 2016'da Mars Dağıtım dağıtımıyla Filmdom Media tarafından vizyona çıkarıldı.
Bir FBI ajanı olan Nate, sivil kılığına girer ve bomba tezgahı planlayan bir terörist kumpasını ortaya çıkarmak için beyaz üstünlük yanlısı bir gruba katılır. Parlak ve geleceği olan analist yeni bir kimliğe bürünmenin zorluğuyla karşı karşıya gelirken gerçek prensiplerini korumaya çalışarak beyaz üstünlüğünün tehlikeli yer altı dünyasında yolculuğa çıkar. Fakat Dallas’a ulaşmak için Nate sandığından daha alternatif bir evrene girmek zorunda kalır.
  Basın Bülteni
  Fotoğraflar
  Web Sitesi
Fragman
  IMDb

13 Eylül 2016 Salı

Sully

Clint Eastwood’un yönettiği ve Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney ile Anna Gunn’ın oynadığı Sully, 09 Eylül 2016’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
15 Ocak 2009’da Kaptan Sully Sullenberger, elverişsiz koşullardaki uçağıyla Hudson nehrine iniş yaparak 155 yolcunun hayatını kurtardığında Dünya, Hudson’daki olağanüstü mucizeye şahit oldu. Sully Sullenberger her ne kadar kamuoyu ve medya tarafından eşi benzeri görülmemiş usta uçuş yeteneğiyle gündeme gelse de, yetkililer tarafından açılan soruşturma yüzünden işini ve itibarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

     
  • Basın Bülteni: 1 / 2

  •  
  • Fotoğraflar

  •  
  • Web Sitesi

  • Fragman

  •  
  • IMDb


  • 12 Eylül 2016 Pazartesi

    El Değmemiş Aşk

    Umut Kırca’nın yönettiği ve Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ile Ümit Erdim’in oynadığı El Değmemiş Aşk, 09 Eylül 2016’da Mars Dağıtım dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ve sevginin ne olduğunu anlayabilecek midir? İki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikâyesinde aşktan, dostluktan, aile ilişkilerinden bahsediliyor.

       
    • Basın Bülteni

    •  
    • Fotoğraflar

    •  
    • Facebook

    • Fragman

    •  
    • IMDb
    • 11 Eylül 2016 Pazar

      Ben-Hur

      Timur Bekmambetov’un yönettiği ve Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi ile Ayelet Zurer’in oynadığı Ben-Hur, 09 Eylül 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
      Lew Wallace’ın romanı Ben-Hur: A Tale of the Christ’a dayanan Ben-Hur filmi, üvey erkek kardeşi ve Roma ordusunda subay olan erkek kardeşi Messala tarafından haksız bir şekilde ihanetle suçlanan prens Yahuda Ben-Hur’un epik hikâyesini konu alıyor. Rütbesi elinden alınan, ailesi ve sevdiği kadından ayrı bırakılan Yahuda, köleliğe zorlanır. Denizde geçen uzun yıllardan sonra intikam almak için vatanına döner.

         
      • Basın Bülteni

      •  
      • Fotoğraflar

      •  
      • Web Sitesi

      • Fragman

      •  
      • IMDb
      • 10 Eylül 2016 Cumartesi

        Küçük Adamlar

        Ira Sachs’ın yönettiği ve Jennifer Ehle, Alfred Molina, Greg Kinnear ile Talia Balsam’ın oynadığı Küçük Adamlar (Little Men), 09 Eylül 2016’da M3 Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarıldı.
        13 yaşındaki Jake ve ailesi, ölen dedesinin Brooklyn’deki evine taşınır. Alt katlarındaki, dedelerinin yakın arkadaşı Leonard yalnız yaşayan bir kadındır ve Jake ile aynı yaşta, Tony adlı bir oğlu vardır. İki çocuk çok yakın arkadaş olurlar. Sessiz Jake ressam, atılgan Tony ise oyuncu olmak istemekte ve sanat lisesine girme hayali kurmaktadırlar Ancak dükkanın yeni sahibi olan Jake’in ailesi, Tony’nin annesinden yüksek kira istediğinde işler karışır.

           
        • Basın Bülteni: 1 / 2

        •  
        • Fotoğraflar

        •  
        • Web Sitesi

        • Fragman

        •  
        • IMDb
        • 9 Eylül 2016 Cuma

          Toz Ol

          Renny Harlin’in yönettiği ve Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan ile Eric Tsang’ın oynadığı Toz Ol (Skiptrace), 09 Eylül 2016’da Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
          Hong Kong’lu dedektif Bennie Chan, 10 yıldan fazla bir süredir kötülüğüyle ün salmış olan suç patronu Victor Wong’un peşindedir. Günün birinde Chan'in yeğeni Bai Shu, Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişiyi, çok önemli bir cinayetin tek tanığı olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ı bulur. Tamamen zıt karakterdeki bu ikili, Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan eğlenceli bir maceraya atılırlar.

             
          • Basın Bülteni

          •  
          • Fotoğraflar

          • Fragman

          •  
          • IMDb


          • 5 Eylül 2016 Pazartesi

            Masal

            Arın Arjen Öztürk’ün yönettiği ve Gökhan Mumcu, Tolga Yüce, Bengi Öztürk ile Melis Canan Çiçekdenk’in oynadığı Masal, 02 Eylül 2016'da Özen Film dağıtımıyla Erik Sanat tarafından vizyona çıkarıldı.
            Film, İstanbul’da Yeşim adındaki karakterin zorlu ameliyattan sağ çıkamayacağını düşünmesinden hareketle, hastane odasında arkadaşlarına yazdığı vasiyet niteliğindeki mektupla başlıyor. Yeşim’in mektubundaki vasiyeti yerine getirmek için Bafa gölüne doğru yola koyulan beş arkadaş, vasiyetteki gizemi çözmeye çalışırken aşk ve dram yüklü başka hikâyelerle karşılaşırlar ve Yeşim’in hikayesi farklılaşmaya başlar.
              Basın Bülteni
                          Fotoğraflar
            Facebook
            Fragman
            Instagram

            4 Eylül 2016 Pazar

            Kan Bağı

            Jean Francois Richet’in yönettiği ve Mel Gibson, Erin Moriarty, Micheal Parks ile William H. Macy’nin oynadığı Kan Bağı (Blood Father), 02 Eylül 2016’da Mars Dağıtım dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
            Eski bir suçlu olan John Link, yalnız başına; 17 yaşındaki kızı Lydia ise babasından ayrı bir hayat sürmektedir. Bir uyuşturucu karteline bulaşan erkek arkadaşı Lydia’yı, kartelin nakit servetini çalmak için aracı olarak kullanır. Lydia bu durumdan bir şekilde kurtulabileceğini düşünerek babasının yanına kaçar. John, hayatında doğru yapamadığı şeyi, kızına gerekli ilgi göstermeyi, şimdi yapmak için harekete geçer.
              Basın Bülteni
              Fotoğraflar
            Fragman
              IMDb

            3 Eylül 2016 Cumartesi

            Hayat Işığım

            Derek Cianfrance’ın yönettiği ve Alicia Vikander, Michael Fassbender, Rachel Weisz ile Bryan Brown’ın oynadığı Hayat Işığım (The Light Between Oceans), 02 Eylül 2016’da PinemArt Film dağıtımıyla PinemArt Film tarafından vizyona çıkarıldı.
            Tom, 1. dünya savaşında geçirdiği dört yıldan sonra Avustralya'ya döner ve bir deniz fenerinde çalışmaya başlar. Genç, karısı Isabel’le iki kişilik dünyalarında huzurlu bir hayat sürmeye başlarlar. Bir gün dalgalar onlara, içinde genç bir adamın cesedi ile birkaç aylık bir bebeğin olduğu bir tekne getirir. Yıllar sonra bazı gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca aldıkları bu kararın hiç beklemedikleri sonuçları olduğunu anlarlar.
              Basın Bülteni
              Fotoğraflar
            Fragman
              IMDb

            2 Eylül 2016 Cuma

            Tutmayın Beni

            Semra Dündar’ın yönettiği ve Bala Atabek, Hakan Eratik, Derya Şen ile Leyla Üner Ermaya’in oynadığı Tutmayın Beni, 02 Eylül 2016’da Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
            “Güvenlik Fikret” karakteriyle, ilk kez bir kadın kahramanın aksiyon ve komedi dolu maceralarıyla beyazperdeyi renklendireceği Tutmayın Beni filmi nihayet sinemaseverlerle buluştu. Alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan, en büyük hayali babası gibi polis olmak olan ve heyecanla polis sınavlarına hazırlanan Fikret’in, çalıştığı AVM.de başına gelen eğlenceli, komik olayları ve kötü adamlarla amansız mücadelelerini konu alıyor.
            Basın Bülteni
              Fotoğraflar
              Facebook
            Fragman